bolletjes

NIEUWS

Blijf op de hoogte met Willemsen makelaars

Er gebeurt veel in de (woning)markt. Omdat wij u graag op de hoogte houden van het laatste nieuws en ontwikkelingen, vindt u hier regelmatig nieuwsberichten, evenals rapportages en nieuwsbrieven. Willemsen makelaars houdt u niet alleen op de hoogte van marktconform nieuws, maar ook van ontwikkelingen bij ons op kantoor. Zo delen wij op onze social mediakanalen als Facebook, Instagram en LinkedIn regelmatig  leuke items over onze medewerkers en het reilen en zeilen bij ons op kantoor.

Volg ons op

Hittegolf op de huizenmarkt, ook in Arnhem

Ook bij Willemsen makelaars in Arnhem zien we een opmerkelijke stijging in de woningmarktactiviteit tijdens het tweede kwartaal van 2024.

Lees meer

Een buitenkans op een Buitenplaats

Stel je voor. Je huis staat midden in de natuur, de Hoge Veluwe is je achtertuin en het gezellige stadscentrum is nog steeds op fietsafstand. Aan je woning grenst een prachtig, ruim bedrijfspand, waar je je creativiteit helemaal de vrije…

Lees meer

Bijkomende kosten bij het kopen van een huis. Hoe zit dat?

Waarschijnlijk is het één van de grootste uitgaven die je in je leven doet. Financieel gezien moet je naast het aankoopbedrag van de woning ook rekenen op allerlei bijkomende kosten. Maar welke kosten zijn dat eigenlijk?

Lees meer
Schuytgraaf | Willemsen makelaar Arnhem

Wonen in Arnhems jongste wijk: Schuytgraaf

Dat de plek zo’n 7000 jaar later een moderne Vinex-wijk zou zijn, zouden die jagers nooit hebben kunnen voorspellen. Maar hoe is de wijk ontstaan? En hoe is het om er te wonen?

Lees meer
Klarendal | Willemsen makelaar Arnhem

Klarendal: van volkswijk tot bruisend modekwartier van Arnhem

Tegenwoordig een van de meest gezellige volkswijken om in te wonen in Arnhem-Noord, maar dat was vroeger wel anders. De wijk kent namelijk een roerige geschiedenis. Waarom werd Klarendal eigenlijk gebouwd? En hoe woon je er nu?

Lees meer
Verkocht onder voorbehoud

Verkocht onder voorbehoud: Wat betekent het?

Grote kans dat je er wel eens van gehoord hebt. Een woning is verkocht onder voorbehoud. Misschien de woning die je op het oog hebt of je hebt het ergens op Funda zien staan. Maar wat betekent ‘verkocht onder voorbehoud’…

Lees meer
bolletjes

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in en blijf op de hoogte