bolletjes

DIENSTEN

Onze diensten

Willemsen makelaars is een makelaarskantoor met een compleet aanbod makelaarsdiensten. Van de aan- en verkoop van (nieuwbouw)woningen in de omgeving Arnhem tot de verhuur en taxatie van uw BOG. Wat uw uitdaging ook is, Willemsen makelaars is úw vertrouwde makelaar in Arnhem en Velp.

Gratis Waardebepaling

Verkocht voor de beste prijs en voorwaarden

Bij Willemsen Makelaars werken we hard om de best mogelijke prijs en voorwaarden voor uw woning te realiseren. Wij combineren onze marktkennis met een persoonlijke aanpak om ervoor te zorgen dat uw huis opvalt in de markt.

Geïnteresseerd in een gratis waardebepaling van uw woning in Arnhem, Velp of omstreken? Vul het formulier in of neem direct contact met ons op voor een afspraak. Ontdek de mogelijkheden en begin de reis naar de verkoop van uw woning met Willemsen Makelaars.

Bekijk dienst

Verkoop

Verkocht voor de beste prijs en voorwaarden

Uw woning succesvol verkopen, en de beste prijs en voorwaarden uit de markt halen, dát vraagt om de specialistische kennis en verkoopervaring van een makelaar. Wij nemen u deze zorg graag uit handen en komen graag bij u langs om te horen wat uw wensen en doelstellingen zijn.

Bekijk dienst

Aankoop

Samen vinden we uw droomhuis

U zoekt een woning waar u zichzelf tot in de lengte van dagen comfortabel en gelukkig ziet wonen. De aankoopmakelaars van Willemsen makelaars helpen u bij uw zoektocht naar uw droomwoning. Daarbij staan uw wensen en een fijne onderlinge samenwerking altijd centraal.

Bekijk dienst
Willemsen makelaars | Nieuwbouw in Arnhem en omgeving

Nieuwbouwprojecten

Gespecialiseerde nieuwbouwafdeling

Bent u op zoek naar een nieuwbouwprojecten in Arnhem of Velp? Onze nieuwbouwspecialisten helpen u graag bij het vinden van een nieuwbouwwoning. Ons kantoor is nauw betrokken bij de ontwikkeling van een groot aantal nieuwbouwprojecten in de regio. Hierdoor bent u altijd als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod.

Bekijk dienst

Nieuwbouw voor ontwikkelaars

Uw partner voor nieuwbouw in Arnhem

Willemsen makelaars is zeer actief in de regio Arnhem en adviseert al jarenlang projectontwikkelaars in planontwikkeling en afzet van nieuwbouwprojecten. Wij begeleiden nieuwbouwprojecten in ieder stadium van het proces op alle denkbare woningbouwlocaties. Of het nu gaat om inpaslocaties, grote vinex locaties of transformaties; de ontwikkeling en verkoop van nieuwbouw is ons specialisme.

Bekijk dienst

Taxatie

Taxaties gevalideerd door het NWWI

Wilt u een taxatie voor uw woning in de regio Arnhem of Velp? Zowel voor taxaties van woningen als voor bedrijfspanden kunt u terecht bij onze register-taxateurs. Zij voorzien u van een gevalideerd rapport dat door alle geldverstrekkers geaccepteerd wordt.

Bekijk dienst

Verhuur

Ervaren makelaars met een groot netwerk

Willemsen makelaars beschikt over ervaren verhuurmakelaars met ruime juridische kennis en een groot netwerk in de regio Arnhem. Wij staan voor u klaar als u regelmatig in het buitenland bent voor werk en uw woning wilt verhuren, maar ook als u graag in vastgoed wilt beleggen en geschikte huurders zoekt.

Bekijk dienst

Baerz & Co

Luxury huizenmakelaar

Willemsen makelaars helpt u graag met de verkoop van uw woning. Om u nóg beter van dienst te kunnen zijn, is ons kantoor geselecteerd partner van Baerz & Co. Met Baerz wordt uw luxueuze en exclusieve appartement, stadshuis, villa of buitenplaats gedeeld onder de aangesloten makelaars. Hierdoor heeft u kans dat uw woning nog sneller verkoopt.

Bekijk dienst

BOG

Uw BOG, onze zorg

Uw bedrijfsmatig onroerend goed is niet 'zomaar' een pand of kantoor, het is een plek waar u prettig moet kunnen werken én waar u zich thuis moet voelen. Onze bedrijfsmakelaars zijn uw vertrouwde partner en klankbord bij uw uitdagende vastgoedvraagstukken.

Bekijk dienst

Hypotheek

Uw huis financieren

Wanneer u de aankoop van een nieuwbouw of bestaande woning overweegt bent u bij Het Hypotheekhuis aan het juiste adres. Door de intensieve samenwerking met Willemsen makelaars zijn de lijnen kort en kunnen zij u altijd het beste hypotheekadvies geven. Het Hypotheekhuis is een onafhankelijk advieskantoor en heeft deskundige adviseurs die u kunnen begeleiden in het hypotheektraject.

Bekijk dienst
bolletjes

WILLEMSEN MAKELAARS ZOEKT VOOR U

Maak een zoekopdracht aan