bolletjes

SAMEN MET WILLEMSEN MAKELAARS

Een huis kopen

Een huis kopen doet u niet elke dag. U zoekt een woning waar u meteen het ‘yes’ gevoel bij heeft en waar u zichzelf voor langere tijd ziet wonen. De aankoopmakelaars van Willemsen makelaars helpen u bij uw zoektocht naar uw droomwoning. Daarbij staan uw wensen en een fijne onderlinge samenwerking, waarbij we snel kunnen schakelen, altijd centraal.

Samen de zoektocht naar uw droomhuis starten?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samen een woning zoeken, vinden en kopen

bolletjes

De zoektocht naar uw droomhuis kan in de huidige markt behoorlijk uitdagend zijn. Met de ondersteuning van onze actieve NVM-aankoopmakelaars hoeft u geen concessies te doen aan uw wensenpakket. We beschikken over de juiste marktkennis en hebben een groot netwerk van makelaars en verkopers in de regio. Persoonlijke begeleiding van A tot Z, dát is de aankoopservice van Willemsen makelaars.

Heeft zelf u al een mooie woning op het oog? Via onze website kunt u deze alvast via Matterport – een virtuele 3D tour volledig bekijken. ‘Wandel’ door de woning heen en meet zelfs al dingen op. Bent u helemaal overtuigd van de woning? Dan regelen we een bezichtiging en gaan we met u mee om het huis grondig te bekijken. Dankzij onze bouwkundige kennis, ervaringen met de wijk en woningen in de buurt weet onze aankoopmakelaar precies waar u extra op moet letten.

 

Heeft u nog geen woning gevonden? Dan maken we graag eerst kennis om uw woonwensen goed in kaart te brengen. Vervolgens begeleiden we u in alle stappen van uw zoektocht, bezichtigingen en aankoop.

 

Wilt u graag vrijblijvend kennismaken met een aankoopmakelaar of eerst meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op via bovenstaand contactformulier of bel direct naar 026- 445 27 51.

Woning aankopen? Wij helpen u graag.

Wij helpen u graag met de aankoop van een nieuwe woning. Dit doen wij op de Willemsen manier: persoonlijk, deskundig en betrokken. Wilt u meer weten over onze aankoopafdeling? Bekijk dan de video.

Sterk door persoonlijke ervaringen bolletjes

Het aankopen van een huis is een spannende gebeurtenis. Bij Willemsen begrijpen we dat als geen ander. We hebben het zelf ook meegemaakt. Die persoonlijke ervaringen gecombineerd met onze kennis van de makelaardij en de markt, geven ons de handvatten om u zo goed mogelijk te vertegenwoordigen.

Meer over ons

8 ,9

Verkoop

Gemiddelde van 49 kopers bij Willemsen makelaars

funda

Persoonlijke begeleiding op het hele traject bolletjes

Bij Willemsen makelaars helpen we u met alle facetten van de aankoop van een woning. Dat betekent dat we u niet alleen helpen bij het zoeken naar een woning, maar ook bijstaan met de verkoop van de huidige woning en eventueel het taxeren van uw woning. Wilt u weten of u uw droomhuis kunt financieren? Onze inpandige, maar onafhankelijke hypotheekadviseurs van Het Hypotheekhuis, helpen u daar graag bij. Dankzij de samenwerking zijn de lijnen kort. Persoonlijke begeleiding van begin tot eind.

Afspraak maken
Wat u van onze makelaar mag verwachten:
  • Zoekt en denkt mee in uw zoektocht
  • Is op de hoogte van het aanbod, ook voor de markt uit
  • Heeft bouwkundige kennis
  • Kent alle relevante juridische onderwerpen
  • Verzorgt de onderhandelingen
  • Zorgt voor de controle van de koopovereenkomst
  • Controleert de woning tijdens de inspectie
  • Begeleidt u tijdens de overdracht
  • Ook na de sleuteloverdracht staan we voor u klaar
bolletjes

REVIEWS

Wat klanten over ons zeggen

'Prima, duidelijk en voorspelbaar. Willemsen makelaars heeft ons goed geholpen met de verkoop van ons huis. Voorbereidingen op de verkoop liepen eveneens soepel.'

Gerritsen

'Zeer correcte begeleiding en advisering. Wij kunnen de makelaars van Willemsen makelaars zeker aanbevelen als makelaar.'

Trooster

'Onze makelaar heeft super zijn best gedaan. Hij staat altijd voor je klaar en niets is teveel. Hartelijke dank voor de goede zorg.'

Giesen

'Ik ben erg tevreden over makelaar. Contact verliep goed. En kon bij vragen altijd bij ze terecht. Ook per mail kreeg je snel reactie.'

Regterschot

'Fijne samenwerking, bij twijfel stonden de makelaars Paul en Martijn altijd klaar om deskundig advies te geven.'

Pontier
NVM woningcijfers