bolletjes

WILLEMSEN VERHUURMAKELAAR

Wij zijn uw partner
in verhuur

Bent u op zoek naar een ervaren makelaar voor de verhuur van uw woning of bedrijfspand? Willemsen makelaars beschikt over ervaren verhuurmakelaars met ruime juridische kennis en een groot netwerk in de regio Arnhem. Wij staan voor u klaar als u regelmatig in het buitenland bent voor werk en uw woning wilt verhuren, maar ook als u graag in vastgoed wilt beleggen en geschikte huurders zoekt. Wat uw uitdaging ook is, we komen graag met u in gesprek.

Willemsen makelaars | Bedrijfsonroerend goed | Uw partner in BOG

Uw pand of woning snel verhuren aan betrouwbare huurders?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volledige ontzorging bij de verhuur van uw pand

bolletjes

Een woning of bedrijfspand verhuren is niet zo eenvoudig als u denkt. Er komt veel wet- en regelgeving bij kijken en het vinden van écht betrouwbare huurders kan een uitdaging zijn. Als gerenommeerde verhuurmakelaar in Arnhem en omgeving helpen wij u graag bij het snel en succesvol verhuren, zonder dat u daar omkijken naar hebt.

 

 

 

 

Onze verhuurmakelaars weten alles over de buurt, de marktwerking en wat de juiste prijs is om te vragen voor uw woning of bedrijfspand. Na een eerste inventarisatie komen wij direct tot een marktconforme huurprijsbepaling. Vervolgens nemen wij de bezichtigingen voor u uit handen en houden wij u op de hoogte van de voortgang.

 

Wanneer wij ervan overtuigd zijn de juiste kandidaat te hebben gevonden, begeleiden wij u om tot een degelijke en goed renderende huurovereenkomst te komen. Een overeenkomst waarmee u sterk staat als verhuurder en de verplichtingen voor de huurder duidelijk zijn.

 

Wilt u graag vrijblijvend kennismaken met een van onze verhuurmakelaars of eerst meer weten over ons kantoor en onze werkwijze? Neem contact met ons op via bovenstaand contactformulier of bel direct naar 026- 445 27 51.

Uw vertrouwde makelaar in Arnhem bolletjes

Willemsen makelaars is een makelaarskantoor met een compleet aanbod makelaarsdiensten. Zo kunnen we u naast de verhuur van uw woning of bedrijfspand ook ondersteunen bij de aan- en verkoop van nieuw bedrijfsmatig onroerend goed. Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht voor constructief hypotheekadvies en taxaties. Wat uw uitdaging ook is, Willemsen makelaars is úw vertrouwde makelaar in de regio Arnhem.

Meer over ons

8 ,8

Verhuur

Op basis van 122 beoordelingen in de afgelopen 2 jaar

funda
bolletjes

REVIEWS

Wat klanten over ons zeggen

'Fijne samenwerking, bij twijfel stonden de makelaars Paul en Martijn altijd klaar om deskundig advies te geven.'

Pontier

'Zeer correcte begeleiding en advisering. Wij kunnen de makelaars van Willemsen makelaars zeker aanbevelen als makelaar.'

Trooster

'Prima, duidelijk en voorspelbaar. Willemsen makelaars heeft ons goed geholpen met de verkoop van ons huis. Voorbereidingen op de verkoop liepen eveneens soepel.'

Gerritsen

'Goed gedaan hoor, met het huis verkopen top! En tevens Pim met de overbruggingshypotheek etc. Prettige en vakkundige medewerkers.'

Jansen

'Onze makelaar heeft super zijn best gedaan. Hij staat altijd voor je klaar en niets is teveel. Hartelijke dank voor de goede zorg.'

Giesen