Gemeente Arnhem
bolletjes

Prachtige huizen op mooie plekken

Onze werkgebieden

Arnhem en omgeving

Willemsen makelaars

Willemsen makelaars is al ruim veertig jaar actief in Arnhem en omgeving. De afgelopen jaren hebben we dan ook veel kennis opgedaan van de diverse werkgebieden waarin wij actief zijn. We weten wat er speelt, kennen de omgeving en de markt. Elke gemeente is anders en dat maakt ook ons aanbod divers. Voor ieder wat wils.

Bent u op zoek naar een kindvriendelijke wijk in Arnhem, of juist een bruisende omgeving in Oosterbeek? Of wilt u liever op een strategische plek wonen in gemeente Rheden? Waar u ook naar op zoek bent, wij helpen u er graag bij.

Wilt u meer weten over onze werkgebieden en uw mogelijke nieuwe woonplaats? Lees dan snel verder. U vindt hier ook ons complete huisaanbod. Wenst u hulp bij het zoeken naar uw droomwoning? Schakel dan een van onze aankoopmakelaars in. Zij ontzorgen u graag van A tot Z. Wilt u uw woning verkopen? Ook dan staan ze voor u klaar.

bolletjes

Meer informatie

Wij helpen u graag

Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 026 – 445 2751 of mail naar info@willemsen.nl. Wij stippelen graag samen met u de route naar de volgende stap in de wooncarrière uit.