bolletjes

Werken en wonen in een culturele enclave

Start jouw onderneming midden in het groen

bolletjes

RADARPAD, ARNHEM

Bedrijfsruimte met horecabestemming

Midden op Buitenplaats Koningsweg vind je een bedrijfsruimte met horecabestemming, waar je je creativiteit helemaal de vrije loop kunt laten. Het gebouw deed vroeger dienst als militaire hangar en is in 2021 compleet gerenoveerd en luxe uitgebouwd met aangrenzende bedrijfswoning. Vanuit daar kijk je uit over het groen. De bedrijfsruimte heeft een eigen entree en is aan de achterzijde van het huis gelegen waardoor privé en zakelijk gescheiden blijven.

bolletjes

Een buitenkans op een Buitenplaats
  • Bouwjaar: 1942
  • Renovatie: 2021/2022
  • Woonoppervlakte: 274 m2
  • Inhoud: 1.047 m3
  • Energielabel: A+++

De Hoge Veluwe als achtertuin

bolletjes

Het pand bevindt zich op een fantastische locatie aan het Radarpad 25 op 10 minuten van de binnenstad van Arnhem. Midden in de natuur, met de Hoge Veluwe als achtertuin en het gezellige stadscentrum op fietsafstand. Omringd door kunstenaars, ondernemers en bewoners woon en werk je hier samen. Het geheel is gelegen in een open setting met rondom natuur, oude bomen en landerijen die een hoge beschermde status hebben. Het pand voldoet daarnaast aan de eisen van duurzaamheid en is met een energielabel A+++ klaar voor de toekomst. Kortom, een groenere locatie met zoveel vrijheid om te creëren en te ondernemen wat jij wilt, vind je niet snel. Een buitenkans op een Buitenplaats, dus.

Onderneem zoals jij wilt

Je hoort vaak dat mogelijkheden eindeloos zijn, maar ook in dit geval is daar niets aan gelogen. Start een restaurant met private dining of combineer een vergaderlocatie met een luxe B&B. Liever een koffiebar of flexwerkplek beginnen? Geen probleem! Want welke onderneming je daar begint, dat is aan jou! Hier is alles mogelijk.

 

Op zoek naar inspiratie voor jouw onderneming? We helpen je graag een handje.

Bijzondere woon- en bedrijfsruimte

Willemsen makelaars

Woonhuis
Entree met zicht op de vide. De moderne keuken is toegankelijk via dubbele stalen deuren en heeft terrasdeuren over de gehele breedte. De ideale locatie om te genieten van de ochtendzon met vrij uitzicht over het groen. De wasruimte bevindt zich in de berging/bijkeuken en de houten trap omhoog brengt je naar de lichte woonkamer. De woning beschikt over twee luxe badkamers en vijf slaapkamers, waarvan één zich op de vide bevindt. Een gedeelte van de vide heeft zicht op de bedrijfsruimte en kan als hobby/werkruimte gebruikt worden.

Bedrijfsruimte
Een open ruimte met balkenplafond, bar en terrasdeuren naar zongerichte terras. Uitgerust met entree, hal, garderobe, toilet en professionele keuken.

Interesse?

Zie jij jezelf hier wel wonen en ondernemen? Willemsen makelaars helpt je graag verder. Neem contact op met één van onze makelaars via 026-4452751 of info@willemsen.nl.