bolletjes

NIEUWBOUW BIJ WILLEMSEN MAKELAARS

Nieuwbouw in Arnhem en omgeving

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning in de regio Arnhem? Dan helpt onze gespecialiseerde nieuwbouwafdeling u graag verder. Ons kantoor is nauw betrokken bij de ontwikkeling van een groot aantal nieuwbouwprojecten in de regio. Hierdoor bent u altijd als eerste op de hoogte.

Samen op zoek naar een nieuwbouwwoning?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een nieuwbouwwoning kopen bij Willemsen makelaars

bolletjes

Er wordt weer volop gebouwd in Nederland. Ook in de regio Arnhem komen er steeds meer nieuwbouwwoningen bij. Wilt u wonen in de stad, in de natuur, in een oude wijk of juist een splinternieuwe? Grote kans dat de nieuwbouwmakelaars van Willemsen een duurzame nieuwe woning voor u op het oog hebben!

 

 

Nieuwbouw is enorm in trek. De woningen zijn nieuw, strak afgewerkt, onderhoudsvriendelijk en natuurlijk duurzaam in het verbruik van energie. Bovendien zijn steeds meer moderne projecten gericht op het realiseren van een aangename groene leefomgeving.

 

Omdat we als ervaren nieuwbouwspecialist veel kennis hebben van deze trajecten, kunnen wij u net even meer vertellen over de mogelijkheden en planning. Heeft u voor ogen waar u straks wilt wonen en leven? En profiteert u graag van alle voordelen van een nieuwe, energiezuinige woning? Dan gaan we graag samen op zoek naar uw nieuwe duurzame stip op de horizon!

 

Wilt u graag vrijblijvend kennismaken met een van onze nieuwbouwmakelaars of eerst meer weten over ons kantoor en onze werkwijze? Neem contact met ons op via bovenstaand contactformulier of bel direct naar 026- 445 27 51.

Nieuwbouwmakelaar in Arnhem en omgeving bolletjes

Willemsen makelaars biedt als gespecialiseerde nieuwbouwmakelaar een aanpak die wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. We helpen u bij het zoeken naar een nieuwbouwwoning, vertellen u meer over de vele mogelijkheden en ondersteunen u bij het regelen van de hypotheek. In Arnhem en omstreken.

Contact opnemen
bolletjes

REVIEWS

Wat klanten over ons zeggen

'Prima, duidelijk en voorspelbaar. Willemsen makelaars heeft ons goed geholpen met de verkoop van ons huis. Voorbereidingen op de verkoop liepen eveneens soepel.'

Gerritsen

'Ik ben erg tevreden over makelaar. Contact verliep goed. En kon bij vragen altijd bij ze terecht. Ook per mail kreeg je snel reactie.'

Regterschot

'Zeer correcte begeleiding en advisering. Wij kunnen de makelaars van Willemsen makelaars zeker aanbevelen als makelaar.'

Trooster

'Goed gedaan hoor, met het huis verkopen top! En tevens Pim met de overbruggingshypotheek etc. Prettige en vakkundige medewerkers.'

Jansen