bolletjes

SAMENWERKING MET BAERZ & CO

Uw exclusieve villa, appartement of buitenplaats verkopen

Willemsen makelaars helpt u graag met de verkoop van uw woning. Om u nóg beter van dienst te kunnen zijn, is ons kantoor geselecteerd partner van Baerz & Co. Met Baerz wordt uw luxueuze en exclusieve appartement, stadshuis, villa of buitenplaats gedeeld onder de aangesloten makelaars. Hierdoor heeft u kans dat uw woning nog sneller verkoopt.

Baerz & Co voor u

bolletjes

Deze bundeling van krachten met andere high-end kantoren zorgt voor een sterk internationaal netwerk met een geavanceerde online marketingstrategie. Via ons werkt u dus automatisch met alle andere samenwerkende makelaars in het meest uitgebreide luxury home netwerk ter wereld.

Het netwerk bestaat uit ruim 3.800 makelaarskantoren in 37 landen en biedt gemiddeld 65.000 objecten aan.

 

U kunt dus vertrouwen op ons uitgebreide netwerk, onze ervaring en expertise in vastgoedzaken. Door de nationale en internationale krachtenbundeling kunnen wij u nog beter van dienst zijn dan omliggende kantoren. De aansluiting bij bovengenoemde innovatieve (inter)nationale marketingplatformen is exclusief voor onze werkregio.

 

Meer weten? Download hier gratis de brochure en bekijk wat Willemsen makelaars in samenwerking met Baerz voor u kan betekenen.