Arnhem Centrum | Willemsen makelaars Arnhem
bolletjes

Bruisend en historisch

Arnhem Centrum

Arnhem Centrum | Willemsen makelaars Arnhem Arnhem Centrum | Willemsen makelaars Arnhem Arnhem Centrum | Willemsen makelaars Arnhem

Wonen in het hart van de stad

Willemsen makelaars

Het centrum van Arnhem bruist. Wonen in het hart van de stad is dan ook geen straf. U bevindt zich niet alleen dichtbij de gezelligheid, de winkelstraten en horecagelegenheden. Ook voor historie en culturele activiteiten bent u in de binnenstad aan het goede adres. Tevens kenmerkt de stad zich door haar ideale ligging te opzichten van diverse uitvalswegen die u met de auto gemakkelijk kunt bereiken. Net als het centraal station dat op loopafstand ligt.

We kunnen wel zeggen dat het centrum ‘het beste van twee werelden’ heeft. Vanuit het bruisende stadshart loopt u namelijk zo Park Sonsbeek in waar u kunt genieten van rust en de natuur. Nog meer natuur vindt u in het natuurgebied Meinerswijk. Dit prachtige gebied is in de zomer te bereiken via het pontje, eveneens via de befaamde John Frost- en Nelson Mandela brug. Tussen de bruggen loopt de eeuwenoude Rijnkade. Vroeger een uitvalsbasis voor handel, nu voor horecagelegenheden. Tevens dient de kade als herinneringsplek voor de Slag om Arnhem en geeft het een bijzonder uitzicht over de Rijn.

Afgelopen jaren heeft de binnenstad diverse veranderingen ondergaan. Ook aankomende jaren zal het centrum nog volop worden geherstructureerd. Dit echter met een goed doel: de binnenstad nog meer laten floreren.

bolletjes

JORIS ZEGT

"In de zeven straatjes valt van alles te beleven. Er zijn diverse winkels en horecagelegenheden waar het heerlijk vertoeven is."

bolletjes

CONTACT

Meer weten over deze wijk?

Wilt u meer informatie over wonen in deze wijk of ons beschikbare aanbod? Of wilt u graag vrijblijvend sparren met één van onze makelaars over uw woonuitdaging?

Joris Daniels makelaar Arnhem Centrum | Willemsen makelaars Arnhem