Nieuwbouwproject Blos

Blos – Schuytgraaf

Nieuwbouwproject Blos

Duurzaam wonen aan het bos en water

Willemsen makelaars

BLOS - Schuytgraaf Duurzaam wonen aan bos en water bestaande uit onderstaande koopwoningen: 35 rij- en hoekwoningen 12 twee-onder-een-kapwoningen In Schuytgraaf, ook wel “Arnhem in de Betuwe” genoemd, komt het project Blos. 47 duurzame woningen op een prachtige locatie omgeven door groen. Hier wordt natuurinclusief gebouwd. Dit betekent onder andere groene gevels en groene daken op de bergingen. Maar ook nestvoorzieningen voor verschillende vogels, vleermuizen en egels. Daarnaast is de buurt perfect bereikbaar en liggen alle voorzieningen binnen handbereik. Bij Blos maken we gebruik van onze beproefde ‘wonen naar wens’-methode. Dat betekent dat we de toekomstige bewoners vragen mee te denken over de vormgeving van hun woning. Door mee te doen aan de uitgebreide online enquête krijg je als potentiële koper invloed op jouw woning. Schuytgraaf In het zuidwesten van Arnhem ligt de wijk Schuytgraaf. In totaal worden er zo’n 6.750 woningen gerealiseerd, verdeeld over 26 buurten met elk hun eigen karakter en architectuur. De landelijke ligging geeft de wijk een dorpse uitstraling, met de knusse binnenstad van Arnhem op korte afstand. Bent u geinteresseerd in dit project? Dan kunt u zich via hier aanmelden als belangstellende; https://account.blos-arnhem.nl/ Heeft u vragen? Neem gerust contact op met Willemsen Makelaars 026 -…

BLOS - Schuytgraaf
Duurzaam wonen aan bos en water

bestaande uit onderstaande koopwoningen:

35 rij- en hoekwoningen
12 twee-onder-een-kapwoningen

In Schuytgraaf, ook wel “Arnhem in de Betuwe” genoemd, komt het project Blos. 47 duurzame woningen op een prachtige locatie omgeven door groen. Hier wordt natuurinclusief gebouwd. Dit betekent onder andere groene gevels en groene daken op de bergingen. Maar ook nestvoorzieningen voor verschillende vogels, vleermuizen en egels. Daarnaast is de buurt perfect bereikbaar en liggen alle voorzieningen binnen handbereik.

Bij Blos maken we gebruik van onze beproefde ‘wonen naar wens’-methode. Dat betekent dat we de toekomstige bewoners vragen mee te denken over de vormgeving van hun woning. Door mee te doen aan de uitgebreide online enquête krijg je als potentiële koper invloed op jouw woning.

Schuytgraaf

In het zuidwesten van Arnhem ligt de wijk Schuytgraaf. In totaal worden er zo’n 6.750 woningen gerealiseerd, verdeeld over 26 buurten met elk hun eigen karakter en architectuur. De landelijke ligging geeft de wijk een dorpse uitstraling, met de knusse binnenstad van Arnhem op korte afstand.

Bent u geinteresseerd in dit project? Dan kunt u zich via hier aanmelden als belangstellende; https://account.blos-arnhem.nl/
Heeft u vragen? Neem gerust contact op met Willemsen Makelaars 026 - 445 2751

Lees verder

Kenmerken

Overdracht
Locatie
 • Plaats Arnhem
 • Postcode 6846 rz
Overig
 • Aantal bouwnummers 47

Media

In de buurt

Filter
   bolletjes

   WILLEMSEN MAKELAARS ZOEKT VOOR U

   Maak een zoekopdracht aan

   Willemsen makelaars | Aankoop | Huis kopen