bolletjes

Wonen in Spanje

bolletjes

Een woning kopen in Spanje, op de Nederlandse manier

Een nieuwe woning kopen in Nederland is een flinke stap. Daar komt een vertrouwde professionele partner zoals Willemsen makelaars goed bij van pas, om te zorgen dat je alle opties te zien krijgt en ook in het koopproces wordt begeleid.

 

Maar als dat al geldt voor een aankoop in eigen land, wat dacht je van het zoeken naar een vakantiewoning in, of verhuizen naar een land als Spanje? Daar komt nog veel meer bij kijken, waarbij de juiste informatie en begeleiding van primair belang zijn.

Jouw vertrouwde Nederlandse makelaar

Je kunt nu via je vertrouwde Nederlandse makelaar kopen aan de Spaanse kust – en onze dienstverlening is kosteloos voor de koper. Maak kennis per telefoon, een video gesprek of persoonlijk op kantoor in Arnhem op afspraak. Wij luisteren graag naar je woonwensen. Dit kan inclusief een eerste gesprek met een hypotheekadviseur zijn die inzicht kan verschaffen in de mogelijkheden tot financiering in Spanje en de bijkomende kosten en voorwaarden.

bolletjes

Onze man in Spanje

Oorspronkelijk werkzaam als makelaar bij Willemsen makelaars, waar hij het vak heeft geleerd, werkt Maurice al ruim 25 jaar in het buitenland, waar hij een expert is geworden in de vastgoedmarkten van onder andere Portugal, Zwitserland en de Costa del Sol. Zijn expertise heeft hij opgebouwd als verkoop directeur van grote ontwikkelaars zoals Vale do Lobo Golf & Beach Resort in de Algarve en Sotogrande S.A. in Spanje, en als managing partner van succesvolle makelaarskantoren in Portugal, Zwitserland en Spanje. Maurice is tevens lid van een aantal belangrijke international makelaarsnetwerken alsmede lid van de Advisory Board van het international netwerk “Leading Estates of the World.”

 

Samen bieden we niet alleen de mooiste woningen en levensstijl aan de Costa del Sol, maar ook een nuchtere Hollandse manier van werken waarbij vertrouwen en nadruk op het duidelijk informeren en persoonlijk begeleiden van hun klanten centraal staan.

Voor Nederlandse kopers aan de Costa del Sol

Waarom zou je je blootstellen aan de eventuele frustraties en teleurstellingen die gepaard kunnen gaan met een sprong in het duister? Kopen in Spanje kan heel simpel en soepel zijn, vooral als je met de juiste mensen werkt die je manier van doen en denken delen. Wij helpen je een goed overzicht te krijgen van de markt, prijzen, gebieden en uiteraard de beste woningen die daarin te vinden zijn. Daarbij verschaffen we transparante informatie en persoonlijk advies die je helpen om de veelheid aan materiaal te doorgronden en de beste keuzes te maken.

 

Met andere woorden, je wordt in Spanje door Maurice begeleid zoals je dat in Nederland gewend bent bij Willemsen – ook gebruikmakend van een waardevol netwerk van contacten en adviseurs zoals advocaten, fiscalisten, specialisten in verhuur en beheer, financiering, inrichting en meer.

Wat bespreken wij in een kennismakingsgesprek?

bolletjes

Allereerst geven we je graag een korte uitleg over wie wij zijn en wat we voor je kunnen doen.

 

Vervolgens gaan we in op je woonwensen. Wat is voor jou belangrijk? Hoe stel je je het leven voor aan de Costa del Sol? Hoe ga je de woning gebruiken? Wat voor type woning zoek je?

 

Verder beantwoorden we vragen aangaande het koopproces voor bestaand onroerend goed en voor nieuwbouw woningen. En bespreken we zaken als mogelijkheden tot financiering, de bijkomende kosten voor de koper en onderhoud en eigendomskosten voor de eigenaar.

 

En wij hebben uiteraard de mogelijkheid om samen met jou alvast een eerste blik te werpen op ons uitgebreide aanbod. Wij hebben toegang tot bijna het gehele woning aanbod hier aan de Costa del Sol. Onze portefeuille van woningen omvat mooie nieuwbouw projecten alsmede zorgvuldig geselecteerde bestaande woningen die voldoen aan belangrijke kwaliteitscriteria. Wij bieden moderne appartementen en prachtige villa’s, met prijzen vanaf ca. € 400.000.

Onze dienstverlening is kostenloos voor de koper.

 

Het woning aanbod is divers en bestaat uit mooie nieuwbouw projecten alsmede zorgvuldig geselecteerde bestaande woningen die voldoen aan belangrijke kwaliteitscriteria. Van moderne appartementen tot geschakelde villa’s en vrijstaande luxe villa’s in de gebieden van Marbella, Mijas, San Pedro, Benahavis, Casares, Estepona tot en met Sotogrande.

Hieronder vindt je een klein overzicht:

Appartementen vanaf ca. € 400.000

Willemsen makelaars

Geschakelde villa’s vanaf ca. € 600.000

Willemsen makelaars

Luxe villa’s vanaf ca. € 1.500.000

Willemsen makelaars
bolletjes

OP ZOEK NAAR EEN MOOI RENDEMENT?

Wij zijn je graag van dienst!

De Costa del Sol behoort tot de gebieden in zuid-Europa dat de meeste toeristen aantrekt. Het klimaat is uniek met mooie zomers, aangename winters en meer dan 310 dagen zon. Daarnaast zijn Marbella, Estepona en Malaga steden waar gedurende het gehele jaar van alles te doen is. En de Costa del Sol is natuurlijk bekend om zijn meer dan 70 golfbanen.

Kortom, reden genoeg voor toeristen om naar de Costa del Sol te komen. Het gevolg is dat mooie woningen op goede lokatie’s mogelijkheden tot een zeer interessant rendement uit toeristische verhuur bieden. Dit kan in combinatie met eigen gebruik om de kosten van de woning te dekken of als pure belegging met volledige beschikbaarheid voor de verhuur en een hoger rendement. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles wordt geregeld via ons netwerk van lokale specialisten.