5 appartementen doorsnede woonlagen
bolletjes

5 appartementen te koop

Centraal wonen in Arnhem

bolletjes

WONEN IN DE BIJZONDERE WIJK COEHOORN

Stationsplein 14 in Arnhem

Aan de rand van het centrum in de wijk Coehoorn. Het gebied heeft een bijzondere ligging aan het vervoersknooppunt Arnhem Centraal. Coehoorn is volop in ontwikkeling en vormt een creatieve verbindingsroute tussen het vernieuwde Museum Arnhem, ArtEZ, Pathé en de binnenstad. Het is een creatieve wijk waar ruimte is voor initiatief en groei. Met de auto bent u binnen 5 minuten op diverse uitvalswegen.

Henk Willemsen makelaar Roel van Dort makelaar Melanie Onstein commercieel medewerker

Ligging, alles dichtbij

In overleg met de bewoners van Coehoorn heeft de gemeenteraad de verschillende aspecten van de gebiedsvisie verder uitgewerkt.

 

Het Stadspark Coehoorn, dat in 2013 geopend werd, groeide al snel uit tot een centrale ontmoetingsplek in de wijk. In de nieuwe situatie zal het park op een andere locatie komen te liggen, maar het blijft een verbindende factor voor de wijk.

 

De nieuwbouw van woningen in Coehoorn zorgt ervoor dat de wijk levendig blijft. De nieuwbouw zal dan ook aansluiten op het karakter en de bestaande bebouwing van de wijk. Samen met de bewoners wordt gekeken naar de meest geschikte vorm voor de nieuwe gebouwen.

 

Daarnaast wordt er ook gekeken naar de bereikbaarheid voor alle soorten verkeer in de wijk. Er is een mobiliteitsplan opgesteld om dit te verbeteren.

 

Van kantoorruimte naar luxe woonappartementen

bolletjes

Stationsplein 14 in Arnhem, een voormalig kantoorgebouw uit 1950 die volledig getransformeerd wordt naar 5 koopappartementen. Elk van de 5 appartementen beslaat een volledige verdieping en varieert in grootte van 80 m2 tot 118 m2.

Kenmerkend voor Stationsplein 14 is dat alle appartementen volledig verduurzaamd worden en beschikken over energielabel A++.  Zo worden de appartementen uitgerust met moderne keukens, voorzien van alle benodigde apparatuur, worden er warmtepompen, vloerverwarming en zonnepanelen geïnstalleerd. Daarnaast krijgen de appartementen ook HR++ dubbelglas om de isolatie te verbeteren en energiebesparing te bevorderen. Bovendien wordt er een lift geplaatst voor extra comfort en gemak.

Door de combinatie van de centrale locatie en de hoogwaardige afwerking en duurzame maatregelen biedt Stationsplein 14 een unieke kans om te wonen in een van de comfortabele en luxe appartementen in het hart van de stad. Deze appartementen bieden alles wat u nodig heeft om te genieten van het stedelijke leven met alle gemakken van een modern huis. Deze exclusieve appartementen worden aangeboden voor een vraagprijs vanaf € 465.000 k.k. tot € 635.000 k.k.

U heeft interesse, wat nu?

Schrijf je nu in en mis geen enkele update

"*" geeft vereiste velden aan

*

*

*

**
*

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.