Mijn favorieten

Nieuwbouw

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning in de regio Arnhem? Dan helpen onze makelaars je graag verder. Ons kantoor is nauw betrokken bij de ontwikkeling van tal van nieuwbouwprojecten waardoor je altijd als eerste op de hoogte bent.


Een nieuwbouwwoning kopen

Er wordt weer volop gebouwd in Nederland. Ook in de regio Arnhem is er volop keuze in nieuwbouwwoningen. Wil je wonen in de stad, in de natuur, in een oude wijk of juist een splinternieuwe? Grote kans dat de nieuwbouwmakelaars van Willemsen iets voor je op het oog hebben. Ons kantoor is nauw betrokken bij tal van nieuwbouwprojecten en kan je daardoor net even meer vertellen over de mogelijkheden. Heb jij voor ogen waar je straks wilt wonen en leven? En profiteer jij graag van alle voordelen van een nieuwe, energiezuinige en fraaie nieuwbouwwoning? Vertel het ons. Samen gaan we op weg naar jouw nieuwe duurzame stip op de horizon. Ook op die manier gaat Willemsen graag met je verder.


De full service makelaar

Willemsen biedt een full service aanpak die wordt afgestemd op jouw persoonlijke wensen. We helpen je bij het zoeken naar een nieuwbouwwoning, vertellen je meer over de vele mogelijkheden en ondersteunen je bij het regelen van de hypotheek.


Maak een afspraak

Wil je meer weten over de dienstverlening van de NVM nieuwbouwmakelaars van Willemsen? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak en bel 026 - 445 27 51 of mail naar info@willemsen.nl.