Mijn favorieten

Nieuwbouw

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning in de regio Arnhem? Dan helpen onze makelaars u graag verder. Ons kantoor is nauw betrokken bij de ontwikkeling van tal van nieuwbouwprojecten waardoor u altijd als eerste op de hoogte bent.


Een nieuwbouwwoning kopen

Er wordt weer volop gebouwd in Nederland. Ook in de regio Arnhem is er volop keuze in nieuwbouwwoningen. Wilt u wonen in de stad, in de natuur, in een oude wijk of juist een splinternieuwe? Grote kans dat de nieuwbouwmakelaars van Willemsen iets voor u op het oog hebben. Ons kantoor is nauw betrokken bij tal van nieuwbouwprojecten en kan u daardoor net even meer vertellen over de mogelijkheden. Heeft u voor ogen waar u straks wilt wonen en leven? En profiteert u graag van alle voordelen van een nieuwe, energiezuinige en fraaie nieuwbouwwoning? Vertel het ons. Samen gaan we op weg naar uw nieuwe duurzame stip op de horizon. Ook op die manier gaat Willemsen graag met u verder.


De full service makelaar

Willemsen biedt een full service aanpak die wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. We helpen u bij het zoeken naar een nieuwbouwwoning, vertellen u meer over de vele mogelijkheden en ondersteunen u bij het regelen van de hypotheek.


Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de dienstverlening van de NVM nieuwbouwmakelaars van Willemsen? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak en bel 026 - 445 27 51 of mail naar info@willemsen.nl.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring