Het Hof Fase 1

Beschikbaar

Scandinavische rust en ruimte in Arnhem

Willemsen makelaars

Het Hof - Fase 1

VERWACHTE START VERKOOP FASE 1: NAJAAR 2024

Het Hof is het laatste buurtschap van de uitbreidingswijk Groot Holthuizen in Zevenaar, dat omringd is door een prachtig landschap. Hier vind je een grote diversiteit aan woningen voor elke levensfase en woonwens. Alle woningen zijn gericht op het groen, dat rijkelijk aanwezig is in het plan. Geniet van de rust en ruimte in je eigen hofje, of zoek de gezelligheid op in de collectieve hoeve. Het Hof is een natuurinclusief plan, dat rekening houdt met de flora en fauna in de omgeving. De groene omgeving nodigt…

Het Hof - Fase 1

VERWACHTE START VERKOOP FASE 1: NAJAAR 2024

Het Hof is het laatste buurtschap van de uitbreidingswijk Groot Holthuizen in Zevenaar, dat omringd is door een prachtig landschap. Hier vind je een grote diversiteit aan woningen voor elke levensfase en woonwens. Alle woningen zijn gericht op het groen, dat rijkelijk aanwezig is in het plan. Geniet van de rust en ruimte in je eigen hofje, of zoek de gezelligheid op in de collectieve hoeve. Het Hof is een natuurinclusief plan, dat rekening houdt met de flora en fauna in de omgeving. De groene omgeving nodigt uit om te verblijven, te ontdekken en te ontmoeten. Een fijne plek voor mens en dier, een plek waar je je thuis voelt.

LOCATIE
Zevenaar, de gezellige hoofdstad van de Liemers!
Het nieuwbouwproject 'Het Hof' ligt in de nieuwbouwwijk Groot Holthuizen, in het pittoreske Zevenaar. Het bruisende hart van de Liemers. Een heerlijke stad met een dorps karakter, waar het meer dan prettig wonen is. In het gezellige historische centrum kan je eindeloos shoppen, cultuursnuiven en uitgaan. Ben je meer een rustzoeker? In een oogwenk ben je in het prachtige buitengebied.

VOLOP VOORZIENINGEN
Zevenaar is een fijne en compacte stad. De sfeervolle historische binnenstad heeft een gevarieerd winkelaanbod en je vindt er tal van aanvullende voorzieningen op het gebied van kunst, cultuur, uitgaan, zorg, sport en een bruisend verenigingsleven. Op fietsafstand bevinden zich het winkelcentrum en de markt met zijn gezellige restaurants, terrassen, een theater en een filmhuis. In Zevenaar is alles vlakbij. Zevenaar is 'de hoofdstad' van de Liemers. Een afwisselende streek met rivieren, bossen, grazige weiden en bochtige dijken. Hier stromen de Rijn en de (Oude) IJssel en woon je vlak bij de Veluwe en het Montferland. Dorpen en steden als Bergh, Didam en Doesburg ademen de sfeer van lang vervlogen tijden en voor watersporters is er volop vertier op de Rhederlaagse meren, de strandjes en in de havens van Lathum en Giesbeek.

GROOT HOLTHUIZEN
Het Hof bevindt zich in de nieuwe wijk Groot Holthuizen aan de oostkant van Zevenaar. Groot Holthuizen verenigt het beste van twee werelden. Hier kun je wonen in een groene omgeving, gekenmerkt door rust en ruimte, gelegen op korte afstand van alle stadse gemakken van Zevenaar. Het historische landschap en duurzaamheid zijn belangrijke uitgangspunten geweest bij het ontwerp van de wijk. In Groot Holthuizen vind je een goede balans tussen natuur en stedelijk leven. De groene omgeving biedt ruimte voor ontspanning en recreatie, terwijl je toch profiteert van de nabijheid van voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer.

SITUATIE
Via de toegangsbrug, de markante erfboom bij de entree en een laan met aan weerszijden bomen wordt je Het Hof in begeleid. Naast de toegangsbrug zijn twee appartementengebouwen gesitueerd. Door de terrasgewijze opbouw gaan deze appartementen op een mooie manier op in het landschap. Centraal in het plan ligt een 'boerderij' met daarin rug-aan-rug woningen. De bijbehorende bergingen bevinden zich in het bijgebouw. Een mooie vrije en karakteristieke locatie in het groene park. Op deze manier ontstaat er samenhang en herkenning met omliggende wijken. De woningen met tuin zijn afwisselend toegepast in 2 en 3 lagen variant met een plat dak en 2 lagen met een kap. Hierdoor ontstaat een mooie diversiteit in het beeld welke wordt versterkt door sprongen in de gevel en afwisseling in gevelmateriaal en kleur.

GEVARIEERD WONINGAANBOD
Het Hof biedt een gevarieerd woningaanbod. Van appartementen tot woningen met een tuin, voor zowel starters, gezinnen als ouderen.

FASE 1 en 2
In de eerste fase zijn er circa 50 woningen beschikbaar. In de tweede fase zijn er nog circa 40 woningen beschikbaar. Wanneer de tweede fase in de verkoop gaat is op dit moment nog niet bekend.

DUURZAAM EN TOEKOMSTBESTENDIG
Het Hof is een natuurinclusief plan dat rekening houdt met de flora en fauna in de omgeving. Het groen speelt een grote rol in het plan, niet alleen voor de sfeer en de beleving, maar ook voor de biodiversiteit. Robuuste bomen die behouden blijven en nieuw te planten bomen bieden schaduw op een zonnige dag. Gemixte hagen met bessen bieden voedsel en schuilplaatsen voor vogels. Een bloemrijk grasmengsel trekt allerlei insecten aan. In de woningen worden nestkasten voor verschillende soorten ingemetseld. Zo ontstaat er het hele jaar door een aantrekkelijk beeld en wordt bovendien de biodiversiteit versterkt. Het Hof is een plan dat duurzaam en toekomstbestendig is.

Geïnteresseerd? Dan is het belangrijk om jezelf aan te melden als belangstellende op de projectwebsite:

https://hethofzevenaar.nl/nl/inschrijven/1

Op deze manier blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het project! Via de nieuwsbrief zal ook de officiële start verkoop worden aangekondigd.

Lees verder

Kenmerken

Overdracht

 • Koopsom € 245.000 / € 575.000 v.o.n.

Indeling

 • Gebruikersoppervlakte 60 m2 t/m 175 m2
 • Inhoud 200 m3 t/m 610 m3

Locatie

 • Plaats Zevenaar
 • Postcode 6905 tc

Overig

 • Aantal bouwnummers 50

Media

Bouwtypes

Rug-aan-Rug woningen

Tussenwoning type 2

Tussenwoning type 1

Hoekwoningen

Appartementen

Informatie over de buurt

Burgerlijke staat

Gehuwd
Ongehuwd
Gescheiden
Verweduwd
 • Gehuwd
 • Ongehuwd
 • Gescheiden
 • Verweduwd

Leeftijd in gemeente

0 - 15 jaar
15 - 25 jaar
25-45 jaar
45 - 65 jaar
65+ jaar
 • 0 - 15 jaar
 • 15 - 25 jaar
 • 25 - 45 jaar
 • 45 - 65 jaar
 • 65+ jaar

Leeftijd buurtbewoners

0 - 15 jaar
15 - 25 jaar
25-45 jaar
45 - 65 jaar
65+ jaar
 • 0 - 15 jaar
 • 15 - 25 jaar
 • 25 - 45 jaar
 • 45 - 65 jaar
 • 65+ jaar

In de buurt

Filter

   bolletjes

   WILLEMSEN MAKELAARS ZOEKT VOOR U

   Maak een zoekopdracht aan

   Willemsen makelaars | Aankoop | Huis kopen