Beschikbaar

Kelvinstraat 8

 • ca. 281 m2

Omschrijving

Algemeen
Op korte termijn worden op een goed bereikbare locatie op het bedrijventerrein De Zwette een aantal nieuwe kantoorunits gerealiseerd met oppervlakten variërend tussen 25-120 m2 nvo. Ondernemingen die duurzaamheid en circulariteit hoog in het vaandel hebben, zullen zich snel thuis voelen in dit multitenant bedrijfspand met deels gezamenlijke fullservice kantoorvoorzieningen. Zichtlocatie is gegarandeerd door ligging aan de belangrijke invalsroute langs de Slauerhoffweg naar het centrum van Leeuwarden als ook vlakbij de ontsluitingsroutes naar de A32 Heerenveen, Drachten en A31 richting Harlingen. Het bedrijfspand is geschikt voor zowel kantoorfunctie als ook voor bedrijfsactiviteiten die opslagcapaciteit nodig hebben. Er zijn…

Algemeen
Op korte termijn worden op een goed bereikbare locatie op het bedrijventerrein De Zwette een aantal nieuwe kantoorunits gerealiseerd met oppervlakten variërend tussen 25-120 m2 nvo. Ondernemingen die duurzaamheid en circulariteit hoog in het vaandel hebben, zullen zich snel thuis voelen in dit multitenant bedrijfspand met deels gezamenlijke fullservice kantoorvoorzieningen. Zichtlocatie is gegarandeerd door ligging aan de belangrijke invalsroute langs de Slauerhoffweg naar het centrum van Leeuwarden als ook vlakbij de ontsluitingsroutes naar de A32 Heerenveen, Drachten en A31 richting Harlingen. Het bedrijfspand is geschikt voor zowel kantoorfunctie als ook voor bedrijfsactiviteiten die opslagcapaciteit nodig hebben. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Netwerk
Het bedrijfspand aan de Kelvinstraat wordt in 2022 volledig gemoderniseerd en verduurzaamd met een nieuwe dak en gevelbekleding. Met vastgoed onderhoudsbedrijf Zaanderwijk als belangrijkste gebruiker en andere toekomstige mede-kantoorgenoten is het prettig zakelijk netwerken. De kantoorunits in het voor- en middendeel zijn geschikt voor zakelijke dienstverleners als accountants, ict, online of marketing bedrijven of in de zorggerelateerde branches als bijvoorbeeld re-integratiebedrijven of therapeuten. De kantoorunit in het achterste deel is geschikt voor bedrijven die deels opslag of productieruimte nodig hebben.

Algemene services en fullservice
In de verhuurprijzen zijn vaste bedragen opgenomen voor gas, water, elektra en onderhoud. Deze worden niet jaarlijks verrekend maar alleen geïndexeerd. Deze zijn relatief laag door de duurzame visie van pandeigenaar en gebaseerd op een prijsniveau van € 27,50 p/m2 vvo (excl index). Aanvullend worden diensten als internet en koffie- en theevoorzieningen en schoonmaak aangeboden. Ook deze worden jaarlijks geïndexeerd. Deels worden voorzieningen als kantine en vergaderruimte gezamenlijk gedeeld. Voor de kantoren met opslag en productieruimte gelden mogelijk wel aanvullende afspraken. Wanneer deze ruimten apart bemeterd worden gelden mogelijk extra elektra naverrekeningen.

Beschikbare kantoren en huurcondities
De kantoren 1 tm 10 zijn in gebruik bij hoofdhuurder Zaanderwijk. In het voorste hoofdgebouw zijn verder diverse kantoren beschikbaar variërend tussen de ca 25 en 120 m2. Via een eigen herkenbare entree zijn de onderstaande kantoren te bereiken.
• Kantoor 20, nvo 103 m2 Vaste huur, GWE onderhoud € 1.445 excl btw 3 / 5 jr hovk
• Kantoor 23, nvo 118 m2 Vaste huur, GWE onderhoud € 1.653 excl btw 3 / 5 jr hovk
• Kantoor 26, nvo 24 m2 Vaste huur, GWE onderhoud € 322 excl btw ot hovk
• Kantoor 28, nvo 36 m2 Vaste huur, GWE onderhoud € 480 excl btw ot hovk

Deze verhuurprijzen zijn gebaseerd op een basisprijs van € 100 p/m2 vvo excl btw. Prijzen fullservice dienstverlening internet, koffie/thee en schoonmaak op aanvraag. Kantoor 23 is beschikbaar per 1 april 2022, kantoor 20, 26 en 28 rond de zomer 2022.
Voor de kantoren 20 en 23 geldt een minimale huurperiode van 3 jaar. Voor de overige kantoren geldt een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 3 maanden. Mogelijk worden de kantoren 26 tm 29 in de toekomst aangeboden als één kantorencombinatie.

Kantoren in combinatie met opslag- en productieruimte
In het achterste gebouw aangrenzend aan opslaghal en productieruimten is de volgende kantorencombinatie beschikbaar:
• Kantoren 101 tm 103, nvo 81 m2 Vaste huur, GWE onderhoud € 916,84 excl btw
• In overleg afzonderlijk verhuurbaar
• Huurperiode minimaal 3 jaar

Deze kantoren zijn ook via een eigen entree bereikbaar. De bovengenoemde verhuurprijzen zijn gebaseerd op een huurniveau van € 80 p/m2 vvo excl btw. Aanvullende diensten op aanvraag evenals opslag- en of productieruimte. Huurcondities afhankelijk van gewenste opleveringsniveau.
Prijzen voor de opslag- en productieruimten 30 tm 43 op aanvraag en mits goed te combineren met het huidige gebruik. Prijsniveau basis € 60 p/m2 vvo.

Afwerkingsniveau pand en kantoren
De gevel van het pand is inmiddels deels vernieuwd en omkleed met een duurzame schil en wordt nog dit jaar verder afgewerkt. Het pand is all-electric ingericht en heeft straks –na de plaatsing van 200 zonnepanelen- een A label. De omliggende parkeervoorzieningen alsmede het laatste achterstallige onderhoud is in de loop van 2022 weggewerkt.
De kantoren in het hoofdgebouw zijn hoogwaardig afgewerkt en voorzien van moderne styling accenten in gezamenlijke verkeersruimten. De kantoren 20 en 23 zijn zeer modern afgewerkt met onder andere led verlichting, pvc vloeren, patchstroken en een eigen pantry. Deze kantoren zijn geschikt voor bedrijven met ca 6-10 werkplekken en bieden een moderne open kantoortuin. Er is een gezamenlijke kantineruimte en de presentatie/ontvangstruimten zijn in overleg met hoofdgebruiker af en toe te reserveren. De centrale entree is voorzien van een wachtzitje voor bezoekers. De kantoren 101 tm 103 kunnen in overleg met gebruiker deels nog gerenoveerd worden.

Overige voorzieningen:
- Sanitaire voorzieningen (gemeenschappelijk);
- Keuken/pantry (gezamenlijk en eigen);
- Te openen ramen;
- Elektrische verwarmingspanelen icm zonnepanelen (nog te realiseren);
- Centrale entree;
- 24/7 toegankelijk;
- Rolstoel toegankelijk;
- Kabelgoten ten behoeve voorzien van elektra, databekabeling en WCD`s;
- Inbraaksysteem (hoofdgebouw)
- Sluitplan

Bereikbaarheid
Het pand is vanaf de N359, afslag 24 (Deinum) op slechts vier autominuten afstand bereikbaar. De N359 rondweg Leeuwarden geeft een snelle ontsluiting op de A31 Harlingen Afsluitdijk en A32 Heerenveen. Parkeren kan links naast het pand op een eigen afzonderlijk deel. Er geldt een maximum aantal parkeerplaatsen per kantoor. Elektrisch laden (betaald) in overleg afhankelijk van beschikbaarheid.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurbetaling
Per maand vooruit te voldoen via automatisch incasso.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van tenminste 2 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Indexering
Jaarlijks per 1 april. Voor het eerst na de huuringangsdatum en conform de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI –alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Kantoren 20 en 23 huurovereenkomst 3-5 jaar, kantoren 26 tm 29 onbepaalde tijd. Kantoren 101 tm 103 afhankelijk van gewenst opleversniveau. Opslag en productieruimten in overleg.

Opzegtermijn
Afhankelijk van huurtermijn tussen 3 - 12 maanden.

Huurovereenkomst
Conform ROZ model inclusief de daarbij behorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

Voorbehoud
Onder voorbehoud gunning eigenaar.

Lees verder

Kenmerken

Overdracht

 • Status Beschikbaar
 • Huurprijs € 100,- per vierkante meters per jaar
 • Servicekosten € 28,- per vierkante meters per jaar
 • BTW van toepassing Ja

Bouwvorm & onderhoud

 • Hoofdfunctie Kantoorruimte
 • Soort bouw Bestaande bouw

Indeling

 • Oppervlakte kantoor ca. 281 m2

Energie

 • Energielabel C

Overig

 • Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
 • Onderhoud buiten Goed tot uitstekend

Media

Informatie over de buurt

Burgerlijke staat

Gehuwd
Ongehuwd
Gescheiden
Verweduwd
 • Gehuwd
 • Ongehuwd
 • Gescheiden
 • Verweduwd

Leeftijd in gemeente

0 - 15 jaar
15 - 25 jaar
25-45 jaar
45 - 65 jaar
65+ jaar
 • 0 - 15 jaar
 • 15 - 25 jaar
 • 25 - 45 jaar
 • 45 - 65 jaar
 • 65+ jaar

Leeftijd buurtbewoners

0 - 15 jaar
15 - 25 jaar
25-45 jaar
45 - 65 jaar
65+ jaar
 • 0 - 15 jaar
 • 15 - 25 jaar
 • 25 - 45 jaar
 • 45 - 65 jaar
 • 65+ jaar

In de buurt

Filter

   bolletjes

   WILLEMSEN MAKELAARS ZOEKT VOOR U

   Maak een zoekopdracht aan

   Willemsen makelaars | Aankoop | Huis kopen