Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Bouwnummer (Bouwnummer 8) in Arnhem 6811 HG

Bouwnummer (Bouwnummer 8)

6811 HG Arnhem
Koopsom € 597.500,- v.o.n.
Onder optie

Omschrijving

Penthouse Type B

Het penthouse van Type B is in de basis gelijk aan de drie appartementen van dit type op de andere woonlagen. Wil je dit appartement extra bijzonder maken? Kies dan voor een dakterras. De trap die toegang geeft tot dit bijzonder plekje in de stad bevindt zich in de hal. Dankzij de lichtstraat baadt deze ruimte in het licht en geeft zo een geweldige entree aan je...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2020 Woonoppervlakte 158 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Penthouse Type B

Het penthouse van Type B is in de basis gelijk aan de drie appartementen van dit type op de andere woonlagen. Wil je dit appartement extra bijzonder maken? Kies dan voor een dakterras. De trap die toegang geeft tot dit bijzonder plekje in de stad bevindt zich in de hal. Dankzij de lichtstraat baadt deze ruimte in het licht en geeft zo een geweldige entree aan je penthouse.

Penthouse Type B met optie dakterras

De optie variant van het penthouse Type B geeft mogelijkheid tot een extra douche in de slaapkamer. Ook word hier een extra kamer gerealiseerd. Daarnaast wordt in de hal een trap geplaatst, die toegang geeft tot het dakterras.
Overdracht Status Onder optie Koopsom € 597.500,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement penthouse Bouwjaar 2020 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 158 m² Inhoud 438 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Balkon Ja Energie Isolatie Dubbel glas en volledig geïsoleerd Verwarming Vloerverwarming geheel, warmtepomp en warmte terugwininstallatie Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Box Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats Parkeerfaciliteiten Op afgesloten terrein Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Keurmerken Woningborg garantiecertificaat Voorzieningen Voorzieningen Zonnepanelen
Route van naar Bouwnummer (Bouwnummer 8), 6811 HG Arnhem

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.