Schuytgraaf | Willemsen makelaar Arnhem
bolletjes

Nieuwste wijk in de stad

Schuytgraaf

Schuytgraaf | Willemsen makelaar Arnhem Schuytgraaf | Willemsen makelaar Arnhem Schuytgraaf | Willemsen makelaar Arnhem

Verrassende nieuwbouw aan de rand van de Betuwe

Willemsen makelaars

Schuytgraaf is de nieuwste wijk van onze stad. Het wordt ook wel ‘Arnhem in de Betuwe’ genoemd. In de wijk zijn 26 karakteristieke buurten te vinden die allen een geheel eigen karakter en architectuur hebben. Dit zorgt voor een verrassende variatie in woningen en straten. De eerste woningen dateren uit 2004 en zijn voornamelijk eengezinswoningen. De wijk kent echter veel meer diversiteit. Zo zijn er niet alleen luxueuze vrijstaande koopwoningen, maar ook rijtjeshuizen, huizen gebouwd in het groen en (sociale) huurwoningen.

Voor iedereen die op zoek is naar het stadse, maar ook graag groen om zich heen wil, is Schuytgraaf de plek bij uitstek. De wijk grenst aan diverse parken als park Lingezegen en kent ook een ecologische zone. In de zomer is het mogelijk om diverse kanoroutes te volgen en voor de kinderen is er volop speelgelegenheid. Schuytgraaf is zeer kindvriendelijke en duurzame wijk. Zo zijn alle huizen gasloos.

In de wijk heeft u alles wat u nodig heeft bij de hand. Er is een gezondheidscentrum, winkelcentrum, horecagelegenheden, diverse basisscholen, een internationale school en het NS-station Arnhem-Zuid ligt op loop- of fietsafstand. Met de bus of trein bent u zo in het centrum van Arnhem. Ook de aansluiting op de A50 en A325 maken de omringde Betuwse dorpen uitstekend bereikbaar.

bolletjes

HANS ZEGT

"Schuytgraaf heeft 26 karakteristieke buurten, allen met een eigen identiteit. Alleen dat is al leuk om te bewonderen. Maak ondertussen een stop bij boerderij de Buitenplaats.” "

bolletjes

CONTACT

Meer weten over deze wijk?

Wilt u meer informatie over wonen in deze wijk of ons beschikbare aanbod? Of wilt u graag vrijblijvend sparren met één van onze makelaars over uw woonuitdaging?

Schuytgraaf | Willemsen makelaar Arnhem