Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Kavel (Bouwnummer 2) in Duiven 6921 AW

Kavel (Bouwnummer 2)

6921 AW Duiven
Koopsom € 206.640,- v.o.n.
Verkocht

Omschrijving

HET BOUWEN VAN UW EIGEN HUIS OP LANDGOED WELLEVELD
Op Landgoed Welleveld zijn momenteel meerdere kavels beschikbaar. Een kavel op landgoed Welleveld omhelst meer dan enkel de afname van de grond en het selecteren van een aannemer. Aan de beeldkwaliteit worden namelijk hoge eisen gesteld, welke zijn opgenomen in het beeldkwaliteitsplan én afgestemd moeten worden met de welstandcommissie van...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 1 m² Aantal kamers 1
Lees meer

Omschrijving

HET BOUWEN VAN UW EIGEN HUIS OP LANDGOED WELLEVELD
Op Landgoed Welleveld zijn momenteel meerdere kavels beschikbaar. Een kavel op landgoed Welleveld omhelst meer dan enkel de afname van de grond en het selecteren van een aannemer. Aan de beeldkwaliteit worden namelijk hoge eisen gesteld, welke zijn opgenomen in het beeldkwaliteitsplan én afgestemd moeten worden met de welstandcommissie van de gemeente Duiven. Een architect is daarom een onmisbare factor in het proces van kavelaankoop tot realisatie van uw droomhuis. U heeft in dit kader drie mogelijkheden:

Brummelhuis
Brummelhuis heeft per kavel al woningen ontworpen die voldoen aan het beeldkwaliteitsplan. De bouwkosten van deze woningontwerpen zijn al bekend, waardoor u snel een beeld heeft van de totale koopprijs van de kavel incl. woning.

EVE ARCHITECTEN
U kunt zelf een ontwerp laten maken door EVE-architecten. EVE-architecten is in het voortraject bij dit project betrokken geweest en verantwoordelijk voor het stedenbouwkundig plan en het beeldkwaliteitsplan.

EIGEN ARCHITECT
U kunt uiteraard ook zelf een architect en aannemer selecteren om uw droomhuis te ontwerpen en te laten bouwen.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 206.640,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 1 m² Inhoud 2 m³ Aantal kamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Buitenruimte Tuin Geen tuin Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend
Route van naar Kavel (Bouwnummer 2), 6921 AW Duiven

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.