Rozendaal | Willemsen makelaar Arnhem en Rheden
bolletjes

Gastvrij en veelzijdig

Rozendaal

Rozendaal | Willemsen makelaar Arnhem en Rheden Rozendaal | Willemsen makelaar Arnhem en Rheden Rozendaal | Willemsen makelaar Arnhem en Rheden

Gelegen in een prachtige groene omgeving

Willemsen makelaars

Rozendaal heeft niet altijd zo geheten. Pas in 1933 werd de naam van het dorp, toen nog Rosendaal, veranderd in Rozendaal. De gemeente ligt ten noordoosten van Arnhem en is de kleinste gemeente van Nederland op het vaste land. Het dorp telt momenteel 1753 inwoners en staat in de top 10 van gemeenten met de meeste miljonairs.

Rozendaal is gastvrij en veelzijdig! Rondom deze mooie plaats is van alles te doen. Het bezoeken van de Veluwe tot aan het Kasteel Rosendael. Het grondgebied van deze gemeente is jaren lang bewoond geweest door mensen die in relatie stonden tot het kasteel: jachtopzieners, tuinlieden etc. Ook bestond er enige nijverheid in de vorm van enkele papiermolens langs de Rozendaalse beek. De laatste is door oorlogsgeweld verdwenen.

bolletjes

WILLEMSEN MAKELAARS HELPT U VERDER

Wonen in Rozendaal?

Wilt u meer informatie over wonen in Rozendaal? Of wilt u graag vrijblijvend sparren met één van onze makelaars over uw woonuitdaging? Dan helpen wij u graag!

Rozendaal | Willemsen makelaar Arnhem en Rheden