Vredenburg en Kronenburg | Willemsen makelaar Arnhem
bolletjes

Aantrekkelijke wijk met veel voorzieningen

Vredenburg en Kronenburg

Vredenburg en Kronenburg | Willemsen makelaar Arnhem Vredenburg en Kronenburg | Willemsen makelaar Arnhem Vredenburg en Kronenburg | Willemsen makelaar Arnhem

Diversiteit in bouwstijlen en bewoners

Willemsen makelaars

De wijken Vredenburg en Kronenburg stammen uit de jaren ’70 en bestaan uit de buurten: Eimersweide, Holthuizen, Kronenburg en Vredenburg. Beide wijken kennen een grote afwisseling in bouwstijlen waarin zowel laag- en hoogbouw, diverse doorzonwoningen en sinds een aantal jaar zijn er een groot aantal nieuwbouwwoningen te vinden zijn. Deze nieuwbouwwoningen zijn gebouwd in de buurt Eimersweide. Een buurt die zich kenmerkt doordat de woningen aan het water gelegen zijn.

De wijk Vredenburg is een typisch en ruim opgezette jaren ‘70 wijk waar veel groen te vinden is. De wijk ligt aan Immerloo park en is door middel van meerdere loopbruggen direct aan de wijk Kronenburg verbonden. De buurt Kronenburg wordt gekarakteriseerd door haar jaren ‘70 en ‘80 buurten en is redelijk dichtbebouwd. Voor beide wijken geldt dan ook dat het winkelcentrum Kronenburg een centraal punt is met een groot aantal wijkvoorzieningen als winkels, kantoren, jeugdcentra en scholen.

Voor gezinnen met jonge kinderen en starters zijn Kronenburg en Vredenburg zeer aantrekkelijk. Dit door de combinatie van de goede ligging, het ‘stedelijke’ gevoel en uiteraard ook zaken als prijs en snelle beschikbaarheid.

bolletjes

MICHIEL ZEGT

"Voor gezinnen met jonge kinderen en starters zijn Kronenburg en Vredenburg zeer aantrekkelijk. Dit door de combinatie van de goede ligging en het ‘stedelijke’ gevoel."

bolletjes

CONTACT

Meer weten over deze wijk?

Wilt u meer informatie over wonen in deze wijk of ons beschikbare aanbod? Of wilt u graag vrijblijvend sparren met één van onze makelaars over uw woonuitdaging?

Vredenburg en Kronenburg | Willemsen makelaar Arnhem