Schaarsbergen | Willemsen makelaar Arnhem
bolletjes

Ruim opgezette, karakteristieke woonbuurten

Schaarsbergen

Schaarsbergen | Willemsen makelaar Arnhem Schaarsbergen | Willemsen makelaar Arnhem Schaarsbergen | Willemsen makelaar Arnhem

Bosrijke wijk tussen Arnhem en de Veluwe

Willemsen makelaars

Schaarsbergen is een prachtig bosrijk gebied dat de feitelijke overgang tussen de stad Arnhem en natuurgebieden van de Veluwe vormt. Het dorpse karakter van de wijk en de groene omgeving, maakt het een van de mooiste woonwijken van Arnhem. Het ligt midden tussen de stadsparken, vlakbij de buitengebieden met ruim opgezette en karakteristieke woonbuurten met luxueuze villa’s maar ook nieuwbouwhuizen. De wijk ligt ten noorden van de Schelmseweg en bestaat uit de buurten Schaarsbergen en Bakenberg.

De wijk is niet alleen geliefd onder stelletjes, maar ook onder gezinnen. Dankzij de bosrijke omgeving valt er genoeg te beleven. Aan de rand van de wijk bevindt zich Landgoed Warnsborn. Een groot natuurgebied waar het zowel in de winter als zomer goed vertoeven is. Aan de grenzen van het gebied is Burgers Zoo, het Nationaal Openluchtmuseum en Nationaal Sportcentrum Papendal. Trekpleisters die zeer geliefd zijn.

Schaarsbergen wordt onderbroken door de A12 en kent een uitstekende ligging. Tevens heeft het een goede aansluiting op het OV, waardoor u zo in het centrum of elders bent. Ook andere voorzieningen zijn volop aanwezig en liggen verspreid over het gebied. Zo zijn er aan de Amsterdamseweg, Lawick van Pabtstraat en aan De Hoogkamp diverse winkels te vinden voor dagelijks gebruik. Evenals kinderopvang, basisscholen, sportfaciliteiten en sportverenigingen.

bolletjes

ILKA ZEGT

"Schaarsbergen heeft vele bezienswaardigheden zoals manege Stal Mansour, maar ook het oorlogsmuseum is een bezoek waard."

bolletjes

CONTACT

Meer weten over deze wijk?

Wilt u meer informatie over wonen in deze wijk of ons beschikbare aanbod? Of wilt u graag vrijblijvend sparren met één van onze makelaars over uw woonuitdaging?

Ilka Drenth makelaar