Rijkerswoerd | Willemsen makelaar Arnhem
bolletjes

Jonge wijk gelegen naar prachtige natuurgebieden

Rijkerswoerd

Rijkerswoerd | Willemsen makelaar Arnhem Rijkerswoerd | Willemsen makelaar Arnhem Rijkerswoerd | Willemsen makelaar Arnhem

Ruime woningen met moderne architectuur

Willemsen makelaars

Rijkerswoerd is een jonge wijk dat pas in 1988 werd gebouwd. De wijk bestaat uit een viertal buurten als Rijkerswoerd-Oost, -Midden, -West en Overmaat welke gelegen zijn in het zuidelijkste puntje van Arnhem. Een van de belangrijkste kenmerken van de wijk is het kindvriendelijke karakter. Veel gezinnen trekken dan ook naar Rijkerswoerd waar de woningen zijn gebouwd volgens moderne architectuur. Op diverse plekken vindt men kleurrijke voordeuren en gevels. Zelfs een groot aantal elektriciteitshuisjes bestaat uit sfeervolle kleuren. De ruimte, de ‘nieuwe’ woningen en kindvriendelijke opzet maken Rijkerswoerd tot een ultieme wijk voor jonge gezinnen.

De omgeving heeft een prachtige en groene uitstraling mede door de nabijgelegen natuurgebieden zoals de Rijkerswoerdse plassen. Het recreatieterrein biedt niet alleen verkoeling op een zomerse dag maar maakt onderdeel uit van Park Lingezegen. Hier kunt u wandelen, zwemmen, fietsen, fitnessen en zelfs uit eten. Een andere bezienswaardigheid is kinderboerderij De Korenmaat. Een plek waar dieren, creativiteit, gezelligheid en natuur samenkomt.

In Rijkerswoerd is een winkelcentrum, zijn er basisscholen, kinderdagverblijven, speel- en sportvoorzieningen, peuterspeelzalen en is er een ouderensteunpunt. De belangrijkste uitvalsweg is de A325 en tevens zijn er voldoende openbaar vervoer mogelijkheden. De combinatie van de verschillende woontypen, de voorzieningen en de nabijgelegen natuurgebieden maken deze wijk tot een aangename plek om te wonen.

bolletjes

MAARTEN R ZEGT

"Stadslandbouw Mooieweg; hier verbouwen ze verse groenten, kruiden en klein fruit. Op een natuurlijke wijze, zonder kunstmest en gif. Leuk om met de kinderen heen te gaan."

bolletjes

CONTACT

Meer weten over deze wijk?

Wilt u meer informatie over wonen in deze wijk of ons beschikbare aanbod? Of wilt u graag vrijblijvend sparren met één van onze makelaars over uw woonuitdaging?

Willemsen makelaars | Bedrijfsonroerend goed | Uw partner in BOG