Klingelbeek | Willemsen makelaar Arnhem
bolletjes

Geliefde woon- en werkomgeving

Klingelbeek

Klingelbeek | Willemsen makelaar Arnhem Klingelbeek | Willemsen makelaar Arnhem Klingelbeek | Willemsen makelaar Arnhem

Rustige wijk in een gevarieerd landschap

Willemsen makelaars

De wijk Klingelbeek is vernoemd naar de beek die door de wijk stroomt. De beek ontspringt op Landgoed Mariëndaal en stroomt via het voormalig KEMA-terrein en de Rosandapolder de Rijn in. Tot op de dag van vandaag vormt de Klingelbeek de grens tussen Arnhem en naast gelegen dorp Oosterbeek. De wijk ligt dan ook in het uiterste westen van onze stad.

Klingelbeek is zowel geliefd als werk- en woonomgeving. En staat bekend om haar woningen gebouwd rond de jaren ‘50, imposante villa’s en woonboten gelegen aan de Rijn. Het is een rustige wijk waar hoogteverschillen zorgen voor een gevarieerd landschap. Dit zorgt ervoor dat het een heerlijke plek is om te wandelen, fietsen en te genieten van het uitzicht over de Rijn. Alles wat u nodig heeft, is te bereiken met de fiets, het ov of de auto. Klingelbeek wordt namelijk onderbroken door de N225. U staat zo in het centrum van Oosterbeek of Arnhem. Ook winkels, restaurants of speelgelegenheden zijn binnen handbereik. Hierbij kunt u denken aan De Geitenwei.

Wonen in Klingelbeek betekent niet alleen rust, ruimte en vrijheid maar ook intimiteit en gezelligheid. Er vinden door het jaar heen veel verschillende activiteiten plaats onder andere georganiseerd door de buurtvereniging.

bolletjes

HENK ZEGT

"In Klingelbeek heeft u niet alleen de natuur om u heen, u staat ook zo in het centrum van Oosterbeek of de binnenstad van Arnhem. Het beste van twee werelden."

bolletjes

CONTACT

Meer weten over deze wijk?

Wilt u meer informatie over wonen in deze wijk of ons beschikbare aanbod? Of wilt u graag vrijblijvend sparren met één van onze makelaars over uw woonuitdaging?

Klingelbeek | Willemsen makelaar Arnhem