Geitenkamp | Willemsen makelaar Arnhem
bolletjes

Het Tuindorp in de stad

Geitenkamp

Geitenkamp | Willemsen makelaar Arnhem Geitenkamp | Willemsen makelaar Arnhem Geitenkamp | Willemsen makelaar Arnhem

Bijzondere stadswijk met pittoreske uitstraling

Willemsen makelaars

De volkswijk Geitenkamp wordt ook wel ‘het Tuindorp in de stad’ genoemd. De wijk heeft deze naam te danken aan het feit dat de huizen een bijzonder en uniek karakter hebben. Daken met rode pannen, overstekende dakranden, tuintjes aan de straat, een geometrisch stratenpatroon en poortgebouwen. Hetgeen wat de wijk nog meer bijzonder maakt, zijn de hoogteverschillen. Zodra u zich richting de Geitenkamp begeeft, gaat u steeds verder heuvelopwaarts.

De Geitenkamp bestaat uit een viertal buurten als de Arnhemse Allee, Monnikenhuizen, Nieuw Monnikenhuizen en Klarenbeek. Hier vindt u vooral eengezinswoningen met grote tuin. Ideaal voor mensen die graag omringd zijn door natuur. Zo voelt het als wonen in de natuur, maar toch dichtbij alle voorzieningen en het centrum van Arnhem. Door de jaren heen is de Geitenkamp een bijzondere stadswijk geworden met een pittoreske uitstraling.

Centraal op de Geitenkamp ligt Hoogte 80. Hier kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de stad. Bij helder weer is het zelfs mogelijk om Duitsland te zien liggen. Een ander unieke plek in de wijk is het Marktplein. Hier vindt elke zaterdag de markt plaats en kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen.

bolletjes

YVONNE ZEGT

"De Geitenkamp is een bijzondere wijk op zichzelf. Een van de mooiste plekken is toch wel Hoogte 80. Heerlijk om daar over de stad uit te kijken."

bolletjes

CONTACT

Meer weten over deze wijk?

Wilt u meer informatie over wonen in deze wijk of ons beschikbare aanbod? Of wilt u graag vrijblijvend sparren met één van onze makelaars over uw woonuitdaging?

Geitenkamp | Willemsen makelaar Arnhem Geitenkamp | Willemsen makelaar Arnhem