Elderveld | Willemsen makelaar Arnhem
bolletjes

Fijne woonplek volop plezier

Elderveld

Elderveld | Willemsen makelaar Arnhem Elderveld | Willemsen makelaar Arnhem Elderveld | Willemsen makelaar Arnhem

Ruim opgezette woonwijk mét ideale ligging

Willemsen makelaars

Elderveld is een typische jaren ’70 wijk met enkele flats, veel eengezinswoningen en ruim opgezette groenpartijen. De bouw van de redelijk jonge wijk startte begin jaren ’70 en eindigde midden jaren ’80. Het voormalig Eldens gebied ligt tussen Elden en de wijk Schuytgraaf in. De wijk dankt haar naam aan het ‘Eldensche veld’ zoals het in vroegere streekkaarten is vermeld. Alles is ruim opgezet en door het grote aantal gezinswoningen is het een ideale uitvalsbasis voor gezinnen.

De wijk is niet alleen een fijne woonplek er valt ook van alles te beleven. Er is een heuse waterspeeltuin, met een uitgebreid speel- en picknickterrein. Ook pannenkoekenboerderij De Steenen Camer is om de hoek, net als het volkstuinencomplex. Tevens heeft de wijk een zeer groene uitstraling mede door het fraaie natuurgebied Meinerswijk en de vele parken in de nabijheid.

Het ‘letterlijke’ centrum van de wijk wordt gevormd door het gerenoveerde winkelcentrum Elderhof. Omringd door basisscholen, wijk-, jongeren- en dienstencentrum, sportfaciliteiten en ov-verbindingen waardoor u binnen no-time in de binnenstad van Arnhem staat. Ook is de A325 gemakkelijk met de auto te bereiken en ligt station NS-zuid om de hoek.

bolletjes

CAYLEE ZEGT

"Niet alleen een fijne woonplek er valt ook van alles te beleven. Er is een heuse waterspeeltuin, met een uitgebreid speel- en picknickterrein."

bolletjes

CONTACT

Meer weten over deze wijk?

Wilt u meer informatie over wonen in deze wijk of ons beschikbare aanbod? Of wilt u graag vrijblijvend sparren met één van onze makelaars over uw woonuitdaging?

Elden | Willemsen makelaar Arnhem Elderveld | Willemsen makelaar Arnhem Elderveld | Willemsen makelaar Arnhem