Elden | Willemsen makelaar Arnhem
bolletjes

Dorp middenin de stad

Elden

Elden | Willemsen makelaar Arnhem Elden | Willemsen makelaar Arnhem Willemsen makelaar Arnhem

Dorps karakter met gezelligheid, ruimte en groen

Willemsen makelaars

Elden is een vreemde eend in de bijt want is het nou wel of geen wijk van Arnhem? Van oudsher is Elden een dorp midden in de stad. In de jaren ’60 werd de wijk, voorheen onderdeel van de gemeente Elst, bij Arnhem gevoegd. Een Betuws dorp in een Veluwse stad. Elden ligt ten zuiden van de Rijn en ligt ingesloten tussen de wijken De Laar, Elderveld en bedrijventerrein Overmaat en evenementenlocatie het GelreDome. Afgelopen jaren vonden er diverse veranderingen plaats in de directe omgeving van het dorp. Maar toch heeft Elden het dorpse karakter met gezelligheid, ruimte en groen weten te behouden. Dit karakteristieke zorgt ervoor dat Elden nog altijd erg in trek is.

Elden heeft royaal opgezette buurten met half vrijstaande woningen, boerderijen, rijtjeshuizen, maar ook vrijstaande villa’s omringd door groen. Het centrum van het dorp wordt gevormd door De Brink. Hier vindt men horeca maar ook een kerk en een dorpshuis. Verder beschikt het dorp over twee basisscholen, enkele woon-zorgcomplexen en aan de rand ligt sportpark Eldenia. Voor iedereen die op zoek is naar het bruisende van de stad, het centrum van Arnhem en winkelcentrum Kronenburg, kan worden gerustgesteld. Alle elementen bevinden zich nabij Elden.

bolletjes

JORIS ZEGT

"Op zoek naar dagje uit? Ga wandelen en picknicken in Park Westerveld. Dit park was vroeger oorspronkelijk een landgoed."

bolletjes

CONTACT

Meer weten over deze wijk?

Wilt u meer informatie over wonen in deze wijk of ons beschikbare aanbod? Of wilt u graag vrijblijvend sparren met één van onze makelaars over uw woonuitdaging?

Elden | Willemsen makelaar Arnhem Elden | Willemsen makelaar Arnhem