De Laar | Willemsen makelaar Arnhem
bolletjes

Gevarieerd woonwijk

De Laar

De Laar | Willemsen makelaar Arnhem Arnhem Zuid | Willemsen makelaars Arnhem De Laar | Willemsen makelaar Arnhem

Ideale woonwijk voor jonge gezinnen

Willemsen makelaars

In de jaren ’70 kreeg Arnhem er een nieuw woonwijk bij; ‘De Laar’. Steeds meer jonge gezinnen zochten destijds namelijk nieuwbouw. In deze wijk was daar mogelijkheid toe. Er werden diverse typen woningen gebouwd. Dit maakt De Laar een zeer gevarieerd woonwijk dat erg in trek is bij gezinnen. Enerzijds zijn er buurten met veel sociale huurwoningen waar de bouwstijl compact en doelmatig is. Anderzijds heeft de wijk verschillende buurten met vrijstaande villa’s, appartementen en luxe tweekappers met groen. De singels zijn versierd met veel groen en geven een prettige uitstraling.

De wijk is opgedeeld in de Laar Oost en de Laar West. Beide delen hebben hun eigen voorzieningen als basisscholen, kinderdagverblijven, een sporthal, zorgvoorzieningen en een winkelcentrum. De Laar Oost beschikt over een meubelboulevard waar een groot aantal winkelketen zijn geconcentreerd.

Wilt u juist even genieten van de natuur en al haar schoonheid? In De Laar is de natuur altijd dichtbij; de wijk grenst namelijk direct aan het natuur- en recreatiegebied Rijkerswoerdse plassen en aan landschapspark Lingezegen. Ook ligt middenin de woonwijk een kleine kinderboerderij met bijbehorende speeltuin.

De Laar Oost grenst aan de doorgaande autosnelweg de A325. Vanuit hier kunt u richting Arnhem centrum of Nijmegen en verder. De Laar West grenst aan de nieuwe woonwijk Schuytgraaf, vanuit waar u richting de Betuwse dorpen rijdt.

bolletjes

ANNEKE ZEGT

"Vanuit de Laar bent u zo bij het recreatiegebied Rijkerswoerdse Plassen. Liever winkelen? De woonboulevard zit om de hoek."

bolletjes

CONTACT

Meer weten over deze wijk?

Wilt u meer informatie over wonen in deze wijk of ons beschikbare aanbod? Of wilt u graag vrijblijvend sparren met één van onze makelaars over uw woonuitdaging?

De Laar | Willemsen makelaar Arnhem