Mijn favorieten

Verkoop

De NVM verkoopmakelaars van Willemsen helpen u bij het verkopen van uw woning. Ze bepalen de verkoopwaarde, zetten uw woning online en offline in de markt, begeleiden de bezichtigingen, onderhandelingen en regelen de overdracht na verkoop.

Uw woning verkopen? Willemsen makelaars brengt u verder!

Heeft u verkoopplannen? We komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek om te horen wat uw wensen en doelstellingen zijn. We luisteren om vast uw stip op de horizon is. Daarnaast vertellen wij u wie wij zijn en hoe wij te werk gaan om uw doelstellingen te realiseren en uw wensen in vervulling te laten gaan. Het maken van een keuze voor een makelaar in de regio Arnhem/ Oosterbeek/ Velp is niet makkelijk. Waarom u voor Willemsen makelaars zou kiezen? Wij zijn hét vernieuwende makerlaars kantoor uit deze regio en onderscheiden wij ons doordat we het makelaars vak op een heel andere manier uitoefenen. Middels een WhatsApp groepsgesprek met onze verkoper(s), makelaars en binnendienst kunnen we snel schakelen en elkaar van vorderingen op de hoogte houden. Maar misschien wel het allerbelangrijkst: We hebben een ontzettend groot netwerk, met name dankzij onze intense betrokkenheid met de dynamische stad Arnhem en de fraaie dorpen er omheen. Dat betekent dat we voor vrijwel alle woningen die we in de verkoop krijgen,wij wel een aantal potentiële kopers hebben.

De full service makelaar

Willemsen makelaars is een echt full servicekantoor. Alle diensten binnen 1 bedrijf met korte lijnen. Dus, als u van plan bent een huis te verkopen is de kans groot dat u ook een huis wilt kopen binnen deze prachtige regio. Ook dan is Willemsen makelaars uw makelaar. Bekijk onze aanbod pagina hier. Staat de woning van uw dromen er niet bij? Plaats dan hier een zoekopdracht.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de dienstverlening van de NVM verkoopmakelaars van Willemsen makelaars? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak en bel 026 - 445 27 51 of mail naar info@willemsen.nl.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring