Mijn favorieten

Verkoop

De NVM verkoopmakelaars van Willemsen helpen je bij het verkopen van je woning. Ze bepalen de verkoopwaarde, zetten je woning online en offline in de markt, begeleiden de bezichtigingen, onderhandelingen en regelen de overdracht na verkoop.


Je woning slim, snel en goed verkopen

Het verkopen van je woning gaat altijd samen met veranderingen. Met afscheid nemen, nieuwe mogelijkheden bekijken en verder gaan met iets nieuws. Het gaat dus niet alleen om je huis, maar vooral om jou. De verkoopmakelaars van Willemsen snappen dat en doen wat elke makelaar zou doen. Natuurlijk komt er een bord in je tuin, een presentatie op Funda en advertenties op sociale media. En natuurlijk verzorgen we bezichtigingen, onderhandelen we voor je en kun je het proces 24/7 volgen via je eigen persoonlijke digitale woondossier. Maar belangrijker nog: we willen dat het klikt. Dat we elkaar volledig begrijpen en dat we daardoor jouw woning op de meest slimme en snelle manier verkopen tegen de meest reële prijs. Ook op die wijze  plaatsen wij jouw stip op de horizon en helpt Willemsen makelaars je op een andere manier verder. Want makelen gaat uiteindelijk altijd over mensen, de wooncarrière en hun persoonlijke wensen.
 

De full service makelaar

En natuurlijk verzorgen we bezichtigingen, onderhandelen we voor je en kun je het proces 24/7 volgen via je eigen digitale woondossier. Maar belangrijker nog: we willen dat het klikt. Dat we elkaar volledig begrijpen en dat we daardoor jouw woning op de meest slimme en snelle manier verkopen tegen de meest reële prijs. Ook op die manier kijkt Willemsen verder. Want makelen gaat uiteindelijk altijd over mensen en hun persoonlijke wensen.


Maak een afspraak

Wil je meer weten over de dienstverlening van de NVM verkoopmakelaars van Willemsen? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak en bel 026 - 445 27 51 of mail naar info@willemsen.nl.