Mijn favorieten

Verkoop

De NVM verkoopmakelaars van Willemsen helpen u bij het verkopen van uw woning. Ze bepalen de verkoopwaarde, zetten uw woning online en offline in de markt, begeleiden de bezichtigingen, onderhandelingen en regelen de overdracht na verkoop.


Uw woning slim, snel en goed verkopen

Het verkopen van uw woning gaat altijd samen met veranderingen. Met afscheid nemen, nieuwe mogelijkheden bekijken en verder gaan met iets nieuws. Het gaat dus niet alleen om uw huis, maar vooral om u. De verkoopmakelaars van Willemsen snappen dat en doen wat elke makelaar zou doen. Natuurlijk komt er een bord in uw tuin, een presentatie op Funda en advertenties op sociale media. En natuurlijk verzorgen we bezichtigingen, onderhandelen we voor u en kunt u het proces 24/7 volgen via uw eigen persoonlijke digitale woondossier. Maar belangrijker nog: we willen dat het klikt, dat we elkaar volledig begrijpen en dat we daardoor uw woning op de meest slimme en snelle manier verkopen tegen de meest reële prijs. Ook op die wijze  plaatsen wij uw stip op de horizon en helpt Willemsen makelaars u op een andere manier verder. Want makelen gaat uiteindelijk altijd over mensen, de wooncarrière en hun persoonlijke wensen.
 

De full service makelaar

En natuurlijk verzorgen we bezichtigingen, onderhandelen we voor u en kunt u het proces 24/7 volgen via uw eigen digitale woondossier. Maar belangrijker nog: we willen dat het klikt. Dat we elkaar volledig begrijpen en dat we daardoor jouw woning op de meest slimme en snelle manier verkopen tegen de meest reële prijs. Ook op die manier kijkt Willemsen verder. Want makelen gaat uiteindelijk altijd over mensen en hun persoonlijke wensen.


Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de dienstverlening van de NVM verkoopmakelaars van Willemsen makelaars? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak en bel 026 - 445 27 51 of mail naar info@willemsen.nl.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring