Mijn favorieten

Taxatie

Wil je je huis laten taxeren, omdat je een hypotheek nodig hebt, gaat verbouwen of je bent het niet eens met de WOZ waarde van je huis? De taxateurs van Willemsen makelaars helpen je graag verder.


Willemsen taxateurs voor je woning en bedrijfspand

Een betrouwbare taxatie voor koop, verbouwing of WOZ-bepaling. Als je een huis of bedrijfspand wilt kopen of je hypotheek wilt oversluiten, dan heb je een taxatierapport nodig. Ook als je je huis of bedrijfspand wilt verbouwen of wanneer je het niet eens bent met de WOZ-waarde. Daarvoor maak je een afspraak met een taxateur van Willemsen makelaars. Die loopt het pand heel nauwkeurig door en let bijvoorbeeld op de staat van onderhoud, de inhoud en niveau en kwaliteit van de voorzieningen, het type huis, de eventuele extra’s en energiebesparende maatregelen, de omgeving en vergelijkbare objecten in de buurt. Goed om te weten: de Willemsen taxateurs taxeren conform de eisen van het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) of RICS = Royal Institute of Chartered Surveyors dat erop toeziet dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen wordt opgesteld. Ook op die manier gaat Willemsen graag verder.  
 

De full service taxateur

Willemsen biedt een full service aanpak die wordt afgestemd op jouw persoonlijke wensen. We zijn je van dienst met het taxeren van je woning of bedrijfspand, leveren een betrouwbaar en gevalideerd taxatierapport en zorgen ervoor dat je snel zekerheid hebt over de mogelijkheden bij aankoop, verbouwing of het oversluiten van je hypotheek.
 

Maak een afspraak

Wil je meer weten over de dienstverlening van de taxateurs van Willemsen? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak en bel 026 - 445 27 51 of mail naar info@willemsen.nl.