Mijn favorieten

Taxatie

Wilt u uw huis laten taxeren, omdat u een hypotheek nodig hebt, gaat verbouwen of u bent het niet eens met de WOZ waarde van uw huis? De taxateurs van Willemsen makelaars helpen u graag verder.


Willemsen taxateurs voor uw woning en bedrijfspand

Een betrouwbare taxatie voor koop, verbouwing of WOZ-bepaling. Als u een huis of bedrijfspand wilt kopen of u hypotheek wilt oversluiten, dan heb u een taxatierapport nodig. Ook als u uw huis of bedrijfspand wilt verbouwen of wanneer u het niet eens bent met de WOZ-waarde. Daarvoor maakt u een afspraak met een taxateur van Willemsen makelaars. Die loopt het pand heel nauwkeurig door en let bijvoorbeeld op de staat van onderhoud, de inhoud en niveau en kwaliteit van de voorzieningen, het type huis, de eventuele extra’s en energiebesparende maatregelen, de omgeving en vergelijkbare objecten in de buurt. Goed om te weten: de Willemsen makelaars taxateurs taxeren conform de eisen van het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) of RICS = Royal Institute of Chartered Surveyors dat erop toeziet dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen wordt opgesteld. Ook op die manier gaat Willemsen graag verder.  
 

De full service taxateur

Willemsen biedt een full service aanpak die wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. We zijn u van dienst met het taxeren van uw woning of bedrijfspand, leveren een betrouwbaar en gevalideerd taxatierapport en zorgen ervoor dat u snel zekerheid hebt over de mogelijkheden bij aankoop, verbouwing of het oversluiten van uw hypotheek.
 

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de dienstverlening van de taxateurs van Willemsen? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak en bel 026 - 445 27 51 of mail naar info@willemsen.nl.

  

 


Monique van der Bend
Register Makelaar Taxateur
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring