Mijn favorieten

Bedrijfsmatig

Op zoek naar bedrijfsmatig onroerend goed? De bedrijfsmakelaars van Willemsen makelaars helpen u bij het zoeken naar een kantoorpand, winkel- of praktijkruimte. Ook staan ze u bij tijdens het bezichtigen en de onderhandelingen over de koop- of huurprijs van bedrijfsmatig onroerend goed.


Ondernemen zoals u dat wil

Ook in een bedrijfspand moet u zich thuis voelen. De bedrijfsmakelaars van Willemsen makelaars zoeken daarom graag even verder om voor u het perfecte kantoorpand of een dynamische praktijk- of winkelruimte te vinden. Ons grote zakelijke netwerk in de regio helpt ons daarbij. We weten vaak als eerste welke panden vrij komen en kennen de weg in de wereld van het bedrijfsmatig onroerend goed. Wij willen dat u alle mogelijkheden krijgt om uw onderneming te laten groeien en bloeien zoals u voor ogen heeft. Daarom vragen wij u altijd naar uw uitdagende stip op de horizon. Pas dan kan Willemsen makelaars echt verder gaan met én voor u.


De full service bedrijfsmakelaar

Willemsen makelaars biedt een full service aanpak die wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. We helpen u bij het zoeken naar een bedrijfspand, staan u bij tijdens de bezichtigingen en de onderhandelingen en we zorgen voor alle administratieve handelingen.


Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de dienstverlening van de bedrijfsmakelaars van Willemsen makelaars? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak en bel 026 - 445 27 51 of mail naar info@willemsen.nl.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring