Mijn favorieten

Bedrijfsmatig

Op zoek naar bedrijfsmatig onroerend goed? De bedrijfsmakelaars van Willemsen helpen je bij het zoeken naar een kantoorpand, winkel- of praktijkruimte. Ook staan ze je bij tijdens bezichtigen en de onderhandelingen over de koop- of huurprijs van bedrijfsmatig onroerend goed.


Ondernemen zoals jij dat wil

Ook in een bedrijfspand moet je je thuis voelen. Want je werk moet leuk zijn, elke dag weer. De bedrijfsmakelaars van Willemsen zoeken daarom graag even verder om voor jou het perfecte kantoorpand of een dynamische praktijk- of winkelruimte te vinden. Ons grote zakelijke netwerk in de regio helpt ons daarbij. We weten vaak als eerste welke panden vrij komen en kennen de weg in de wereld van het bedrijfsmatig onroerend goed. Wij willen dat jij alle mogelijkheden krijgt om jouw onderneming te laten groeien en bloeien zoals jij voor ogen hebt. Daarom vragen we je altijd naar jouw uitdagende stip op de horizon. Pas dan kan Willemsen echt verder gaan met én voor jou.


De full service bedrijfsmakelaar

Willemsen makelaars biedt een full service aanpak die wordt afgestemd op jouw persoonlijke wensen. We helpen je bij het zoeken naar een bedrijfspand, staan je bij tijdens de bezichtigingen en de onderhandelingen en we zorgen voor alle administratieve rompslomp.


Maak een afspraak

Wil je meer weten over de dienstverlening van de bedrijfsmakelaars van Willemsen? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak en bel 026 - 445 27 51 of mail naar info@willemsen.nl.