Mijn favorieten

Aankoop

De aankoopmakelaars van Willemsen helpen je bij het zoeken naar je droomwoning, de bezichtigingen en het onderhandelen over de vraagprijs. Ook zorgen ze voor de koopovereenkomst, de laatste inspectie en de overdracht bij de notaris.


Een woning zoeken, vinden en kopen

Een huis kopen doe je niet elke dag. De aankoopmakelaars van Willemsen doen dat wél.  Misschien is dat wel de beste reden om te kiezen voor een aankoopmakelaar. Zij helpen je van A tot Z met het kopen van een nieuwe woning. Een aankoopmakelaar kijkt anders naar de woning, waar jij voor bent gevallen. Hij kent de wijk, de woningen in de buurt en weet waar je extra op moet letten. Ook als je nog geen woning hebt gevonden maar nog op zoek bent, biedt een aankoopmakelaar meerwaarde. Hij is namelijk al op de hoogte van woningen die in de verkoop komen voordat ze op Funda staan. En de aankoopmakelaar kan je wijzen op de voor- en nadelen van een bepaalde buurt of een type woning. Misschien zocht je een tweekapper, maar is die hoekwoning veel interessanter? Ook op die manier kijkt Willemsen verder naar jouw nieuwe stip op de horizon, want makelen gaat uiteindelijk altijd over mensen en hun persoonlijke wensen.


De full service makelaar

Willemsen biedt een full service aanpak die wordt afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Die we onder het genot van een kop koffie doornemen. We helpen je bij het zoeken naar een woning, de bezichtigingen en het onderhandelen over de vraagprijs. Ook zorgen we voor de koopovereenkomst, de laatste inspectie en de overdracht bij de notaris.


Maak een afspraak

Wil je meer weten over de dienstverlening van de aankoopmakelaars van Willemsen makelaars? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak en bel 026 - 445 27 51 of mail naar info@willemsen.nl.