Mijn favorieten

Aankoop

AankoopDe aankoopmakelaars van Willemsen makelaars helpen u bij het zoeken naar uw droomwoning, de bezichtigingen en het onderhandelen over de vraagprijs. Ook zorgen ze voor de koopovereenkomst, de laatste inspectie en de overdracht bij de notaris.


Een woning zoeken, vinden en kopen

Een huis kopen doet u niet elke dag. De aankoopmakelaars van Willemsen makelaars doen dat wél. Misschien is dat wel de beste reden om te kiezen voor een aankoopmakelaar. U wordt geholpen van A tot Z met het vinden van een nieuwe woning. Een aankoopmakelaar kijkt anders naar de woning, waar u voor bent gevallen. Kennis van de wijk, de woningen in de buurt en wij weten precies waar u extra op moet letten. Ook als u nog geenwoning hebt gevonden maar nog op zoek bent, biedt een aankoopmakelaar meerwaarde. De aankoop makelaar is namelijk al op de hoogte van woningen die in de verkoop komen voordat ze op Funda staan. De aankoopmakelaar kan u wijzen op de voor- en nadelen van een bepaalde buurt op type woning. Misschien zocht u een tweekapper, maar is die hoekwoning niet veel interessanter? Ook op die manier kijkt Willemsen verder naar uw nieuwe stip op de horizon, want makelen gaat uiteindelijk altijd over mensen en hun persoonlijke wensen. 


De full service makelaar

Willemsen biedt een full service aanpak die wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen, die we onder het genot van een kop koffie doornemen. We helpen u bij het zoeken naar een woning, de bezichtiging en het onderhandelen over de vraagprijs. Ook zorgen we voor de koopovereenkomst, de laatste inspectie en de overdracht bij de notaris.


Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de dienstverlening van de aankoopmakelaars van Willemsen makelaars? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak en bel 026- 445 27 51
Of mail naar info@willemsen.nl.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring