Mijn favorieten

Nieuwe collega

Hierbij stellen wij onze nieuwe collega voor:

"Mijn naam is Baukje Ribbius, ik werk sinds januari als aankoopmakelaar bij Willemsen Makelaars. Bij mij kan je terecht voor een zoekopdracht en complete begeleiding, dus van het zoeken tot aan het transport. Persoonlijke en voldoende aandacht vind ik daarbij heel belangrijk. Ik leer mijn zoekers graag goed kennen, voor wie ben ik op zoek, wat vinden ze belangrijk en wat past het beste bij ze.

Ik ben geboren in de gemeente Buren en al meer dan 25 jaar in de omgeving van Arnhem woonachtig. Samen met mijn vriend en inmiddels twee kinderen wonen we nu 13 jaar in Arnhem-Noord. Het is de mooiste stad van Nederland, vind ik zelf. Mooie en sfeervolle huizen, gezellige binnenstad en horeca en bijzonder veel groen. Arnhem is daarin echt uniek. 
 
Ik heb mijn opleiding HBO makelaardij al enige tijd geleden afgerond. Na mijn opleiding ben ik bij de Rabobank gaan werken. De makelaardij bleef mij toch altijd aantrekken, vooral een paar jaar geleden begon het weer te kriebelen en ik heb ik de switch gemaakt. Na wat ervaring buiten Arnhem ben ik erg blij en trots dat ik bij Willemsen aan de slag kan. Ik kwam bij ze terecht, mede omdat ik zelf op zoek was naar een nieuwe woning. Hun aanpak en profiel sprak me erg aan. Je merkt dat persoonlijke aandacht belangrijk is en we voelden ons dan ook enorm op ons gemak. We wonen inmiddels met veel plezier in onze nieuwe woning en hoe geweldig dat ik nu aan de slag kon gaan bij Willemsen. 
 
De eerste dagen als aankoopmakelaar waren leerzaam en intens. In week 1 had ik al mijn eerste aankoop! Ik heb meteen mensen blij kunnen maken. Dat geeft ontzettend veel voldoening.”

Neem contact op met Baukje