Mijn favorieten

Hypotheek/verzekeringen


De voordelen van Willemsen financieel adviseurs in het kort.

De Willemsen-formule is ideaal voor kritische huizenkopers en -bezitters die één en één optellen: hun huis en de bijbehorende hypotheek. Onder één dak zijn zowel uw makelaarsbelangen als uw financiële belangen maximaal behartigd. Het rendement hiervan uit zich op tal van fronten.

  • Direct kennis van uw woondossier

  • Korte lijnen naar uw makelaar bij Willemsen makelaars

  • Daardoor altijd een financieel passend advies op voorhand

  • Gericht zoeken naar uw betaalbare droomhuis

  • Snelle en voordelige administratieve afhandeling na aankoop

  • Altijd de meest gunstige hypotheek

  • Alles voor u afgehandeld onder één dak
     

Hier kunt u verschillende documenten downloaden. Heeft u een werkgeversverklaring nodig, download deze dan hier.
 

Dienstenwijzer

Algemene voorwaarden

Dienstverleningsdocument hypotheekvraag

Dienstverleningsdocument Risico's afdekken

Dienstverleningsdocument Vermogen opbouwen

Werkgeversverklaringen 
 

Bij Willemsen financieel adviseurs kunt u ook terecht voor al uw verzekeringen. Natuurlijk wilt u, net als bij het kopen van een huis, dat u hierbij gegarandeerd bent van de hoogste kwaliteit en service.

Met Willemsen financieel adviseurs beschikt u over een betrouwbaar, vakkundig team dat voor u net dat stapje extra kan doen. Het voordeel van een verzekering bij Willemsen is dat wij direct inzage hebben in uw woondossier en de administratie van uw gegevens gecombineerd hebben voor een snelle en voordelige afhandeling. Alles word voor u onder één dak afgehandeld. Vertrouwd en snel. Hieronder een overzicht van de verschillende soorten verzekeringen:
 

Auto- en motorverzekering

Met de autoverzekering bent u verzekerd tegen schade die u met uw auto aan een ander toebrengt. U kiest uit drie hoofddekkingen: WA (Wettelijke Aansprakelijkheid), Beperkt Casco of Volledig Casco. Dit kan eventueel uitgebreid worden met aanvullende dekkingen. Zo bepaalt u zelf wat wel en niet wordt verzekerd.
 

Inboedelverzekering

Met de inboedelverzekering verzekert u al uw spullen. Onder andere tegen diefstal en brand, maar ook tegen waterschade en schade door storm of blikseminslag.


Woonhuisverzekering

Hiermee verzekert u uw woning tegen onder meer brand, blikseminslag, schade na inbraak en water- en stormschade.


Rechtsbijstandsverzekering

Hiermee krijgt u juridisch advies en ondersteuning bij een conflict: bijvoorbeeld met uw werkgever, keukenleverancier of huisbaas.


Aansprakelijkheidsverzekering

Biedt financiële bescherming als u aansprakelijk wordt gesteld voor schade die u aan een ander heeft toegebracht. U bent zelf verzekerd maar ook uw partner, uw kinderen, logé en zélfs uw huisdier.


Reisverzekering

Met een reisverzekering verzekert u de kosten die kunnen ontstaan bij verlies of beschadiging van uw bagage. Maar ook de hoge kosten bij ongevallen en calamiteiten tijdens uw vakantie.


Zorgverzekering

Een zorgverzekering dient voor de geneeskundige zorg en is voor de dekking van ziektekosten.


Arbeidsongeschiktheidsverzekering

De arbeidsongeschiktheidsverzekering vangt de daling in uw inkomen op wanneer u ziek wordt of een ongeluk krijgt.


Overlijdensrisicoverzekering

Een overlijdensrisicoverzekering keert een bedrag uit als u overlijdt voor het einde van de verzekering. Daarmee kan het inkomen van uw nabestaanden worden aangevuld. Of hiermee kunnen schulden geheel of gedeeltelijk worden afgelost.

Hypotheekrente bijna op laagste punt ooit! 


De laagste hypotheekrente ooit komt steeds dichterbij. Het toch al lage tarief is nu gedaald tot 3,15% voor 10 jaar vast. Een lage hypotheekrente is natuurlijk goed voor de woningmarkt.

Besluit je nu een woning aan te kopen, dan profiteer je de komende jaren van een zeer lage hypotheekrente en dus lage maandlasten. Je kunt ook profiteren van de lagere hypotheekrente bij het oversluiten van de hypotheek. Je kunt dan bij je huidige of nieuwe bank kiezen voor de lage hypotheekrente. Uiteraard moeten de kosten van het oversluiten opwegen ten opzichte van het voordeel. Om uit te laten rekenen of dit in jouw situatie zinvol is kun je vrijblijvend een afspraak maken met Willemsen financieel adviseurs. Klik hier
 

 De bank doet weer mee 

Heb je in 2013 bij de bank een verzoek ingediend om de restschuld op je huidige woning mee te financieren bij de aankoop van een andere woning? En heeft de bank dit geweigerd? Dan kan het de moeite lonen om dit verzoek opnieuw in te dienen. De regels zijn namelijk versoepeld.

Per 1 januari 2014 is het bijvoorbeeld mogelijk om een restschuld mee te financieren met behoud van NHG. Voorwaarde is daarbij dat je al een hypotheek met NHG hebt en dat de opvolgende lening binnen de NHG kostengrens valt. Het deel van je lening dat eventueel boven de kostengrens uitkomt, kan worden meegefinancierd, maar dan zonder borgstelling van NHG voor dat deel.

Benieuwd naar alle nieuwe regels en mogelijkheden? Kijk dan op www.restschuldinfo.nl van de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) of bel met onze financieel adviseurs: 026 - 370 03 42
 

Onbezorgd wonen in onzekere tijden


Er is veel veranderd in hypotheekland. De aflossingseisen waaraan je als woningbezitter moeten voldoen zijn aangescherpt en het bedrag dat je kan lenen is mogelijk niet meer hetzelfde.

De sombere berichten in de media maken veel mensen onzeker over hun huis en hypotheek. Toch is dit naar ons idee lang niet altijd nodig. In de huidige markt en met de nieuwe regels zien wij juist kansen! Grote vraag blijft: wat betekent het voor u persoonlijk?
Wat zijn de gevolgen van de nieuwe regels voor uw hypotheek? Welke kansen zijn er voor u op de woningmarkt dit jaar? Is het zinvol om maatregelen te treffen? En zo ja, wat kunt u het beste doen?

Ben je benieuwd wat dat in jouw situatie kan betekenen? Willemsen financieel adviseurs geeft je graag inzicht. Maak gauw een afspraak voor een vrijblijvend advies via onze site of bel 026-3700342.


 

Doe de Hypotheek Stresstest


  Soms lijkt het eenvoudiger om het juiste huis te vinden dan de hypotheek die er bij hoort. Gelukkig weten wij bij Willemsen alles over beide. Met als voordeel dat u direct weet wat voor soort huis binnen uw mogelijkheden past en wat uw financiële mogelijkheden zijn!

Hypotheken verschillen in de rente die u moet betalen en in de manier van aflossing. Persoonlijke wensen spelen bij uw keuze een essentiële rol. Een hypotheek moet immers passen bij uw inkomen, levenswijze, toekomstverwachting en gezinssamenstelling. Ook voordat u op zoek gaat naar een huis is het verstandig een oriënterend bezoek te brengen aan Willemsen financieel adviseurs. Dan krijgt u algemene informatie over hypotheken en onze adviseur kan vast voor u uitrekenen welke hypotheekvormen in uw geval mogelijk zijn, wat uw maximale hypotheek is en wat daarbij de maandlasten zijn.