Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Bouwnummer (Bouwnummer 1) in Duiven 6921 AW

Bouwnummer (Bouwnummer 1)

6921 AW Duiven
Koopsom € 606.600,- v.o.n.
Te koop

Omschrijving

Landgoed Welleveld ligt centraal in Duiven! De plaats heeft een duidelijke regiofunctie, die mede te danken is aan de vestiging van meerdere bedrijven met groot nationaal en internationaal aanzien. Naast een fraaie groene ligging biedt Landgoed Welleveld u als toekomstige bewoner nog meer aantrekkelijke pluspunten. Zoals een uitstekende bereikbaarheid en veel voorzieningen, niet alleen in Duiven...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 172 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

Landgoed Welleveld ligt centraal in Duiven! De plaats heeft een duidelijke regiofunctie, die mede te danken is aan de vestiging van meerdere bedrijven met groot nationaal en internationaal aanzien. Naast een fraaie groene ligging biedt Landgoed Welleveld u als toekomstige bewoner nog meer aantrekkelijke pluspunten. Zoals een uitstekende bereikbaarheid en veel voorzieningen, niet alleen in Duiven zelf maar ook in het nabijgelegen Arnhem.

In de nieuwe invulling blijft Welleveld zijn status als landgoed alle eer aandoen. Dat is mede te danken aan de ruime en tegelijkertijd kleinschalige, en daardoor individueel gerichte, opzet van het geheel. Met slechts 15 woningen op ruime bouwkavels!

Stelt u zich het volgende eens voor: met een mooie kavel op het oog en een hoofd boordevol ideeën ontwerpt u samen met een architect uw eigen huis. Uw woonwensen zijn daarbij de grote inspiratiebron. Vervolgens heeft u niet de zorgen als het huis gebouwd wordt omdat alles voor u geregeld wordt. Dat lijkt een droom. Maar het is de Alles-Kan-Villa.

Als eerste kiest u een bouwkavel een mogelijk één van de ideeën die de architect heeft getekend. Vervolgens kunt u naar hartenlust combineren met alle elementen van de andere woningtypen. Samen met de adviseur bespreekt u uw wensen, die op papier vertaald worden in een ontwerp op maat. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat de ontwerper aan de slag met de bouwtekeningen. Het ontwerp is rond en de tekeningen zijn gemaakt. Na de bouw en oplevering ontvangt u de sleutel en kunt u beginnen aan de allerbelangrijkste stap: vorstelijk leven op landgoed Welleveld!
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 606.600,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 172 m² Inhoud 681 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 5 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Isolatie Volledig geïsoleerd en hr-glas Verwarming Vloerverwarming gedeeltelijk en warmtepomp Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin en zijtuin Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd steen Parkeergelegenheid Garage Carport Parkeer capaciteit 1 Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Keurmerken Woningborg garantiecertificaat Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie
Route van naar Bouwnummer (Bouwnummer 1), 6921 AW Duiven

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.