Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Bouwnummer 13 in Duiven 6921 AW

Bouwnummer 13

6921 AW Duiven
Koopsom € 554.500,- v.o.n.
Te koop

Omschrijving

De Poortwoningen zijn bouwnummer 12 en 13
Tegenover de orangerie komen de poortwoningen. Het gaat ook hier om een twee onder één kap woning. Deze woningen zijn ontworpen als één geheel en worden gekenmerkt door een langgerekte basis. Het uiterlijk en de ruimtelijke opzet refereren aan de poortwoningen uit het verleden. Dit komt mede tot uitdrukking door de lage goot en een steile kap die...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 116 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

De Poortwoningen zijn bouwnummer 12 en 13
Tegenover de orangerie komen de poortwoningen. Het gaat ook hier om een twee onder één kap woning. Deze woningen zijn ontworpen als één geheel en worden gekenmerkt door een langgerekte basis. Het uiterlijk en de ruimtelijke opzet refereren aan de poortwoningen uit het verleden. Dit komt mede tot uitdrukking door de lage goot en een steile kap die voorzien is van fraaie dakkappellen.

Altijd gedacht dat de mogelijkheden om woningen in te delen en uit te voeren beperkt zijn? Dan hebben we goed nieuws. Bij ons krijgt u verrassend veel ruimte voor individuele woonideeen. Alles kan!

Landgoed Welleveld ligt centraal in Duiven! De plaats heeft een duidelijke regiofunctie, die mede te danken is aan de vestiging van meerdere bedrijven met groot nationaal en internationaal aanzien. Naast een fraaie groene ligging biedt Landgoed Welleveld u als toekomstige bewoner nog meer aantrekkelijke pluspunten. Zoals een uitstekende bereikbaarheid en veel voorzieningen, niet alleen in Duiven zelf maar ook in het nabijgelegen Arnhem.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 554.500,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 116 m² Inhoud 523 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin Parkeergelegenheid Garage Geen garage Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.