Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Arnhem 6842

De Tuin van Elden

6842 Arnhem

Omschrijving

PRE-SALE | Villa Elden

Aankomende vrijdag zal de pre-sale van de appartementenvilla 'Villa Elden' plaatsvinden. U bent van harte welkom van 16:00 tot 18:00 uur aan de Rozendaalselaan 8 in Velp. De makelaar zal u deze dag alles vertellen over de plannen binnen 'Villa Elden'.

DE APPARTEMENTENVILLA

EVE Architecten uit Nijverdal heeft een unieke woonbeleving...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 269.000,- tot € 875.000,- Gebruiksoppervlakte 119 m² t/m 206 m² Inhoud 436 m³ t/m 839 m³ Perceeloppervlakte 140 m² t/m 668 m² Start Verkoop 14-06-2019 Aantal kavels 14 Vrij 16 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Appartement, Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

PRE-SALE | Villa Elden

Aankomende vrijdag zal de pre-sale van de appartementenvilla 'Villa Elden' plaatsvinden. U bent van harte welkom van 16:00 tot 18:00 uur aan de Rozendaalselaan 8 in Velp. De makelaar zal u deze dag alles vertellen over de plannen binnen 'Villa Elden'.

DE APPARTEMENTENVILLA

EVE Architecten uit Nijverdal heeft een unieke woonbeleving ontworpen: een stijlvolle appartementenvilla met slechts zes appartementen en een penthouse. De appartementen variëren in woonoppervlak en ligging ten opzichte van de zon en ademen een tijdloze sfeer. Hier voeren luxe, comfort en elegantie de boventoon op een geweldige plek aan het water in een parkachtige tuin.

Royaal en compleet
De zes appartementen variëren in grootte van 100 m² tot 120 m² en beschikken op de verdiepingen over een terras van circa 20 m² en op de begane grond over een imposante privétuin. Het penthouse beschikt over een vloeroppervlak van 158 m² en een royaal terras van maar liefst 38 m². Elk appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken, een complete badkamer en drie slaapkamers.

Hoog afwerkingsniveau
De afwerking van de appartementen is van hoge kwaliteit. De keuken en badkamer kunnen naar eigen smaak en wens worden ingericht. Alle appartementen hebben standaard houten kozijnen en stompe binnendeuren. Ook hoogwaardige installaties waaronder een warmtepomp en vloerverwarming zijn inbegrepen. Daarnaast beschikken alle appartementen over eigen nutsvoorzieningen en op het dak worden zonnepanelen geplaatst.

Geweldige uitstraling
Bij binnenkomst in het complex geeft de fantastische vide tot in de nok een overweldigend gevoel. Het statige en stijlvolle karakter wordt versterkt door het unieke ontwerp met imposante gevelpartijen, een grote verscheidenheid aan raampartijen, gevelmaterialen en kleurgebruik. Alle kozijnen en buitendeuren worden uitgevoerd in hardhout en voorzien van een hoogwaardige lak. Het metselwerk is bijzonder door zijn verband en verschillende rollagen. Daarnaast geeft de royale buitenruimte het ultieme binnen/buitengevoel.

Aan alles gedacht
De zes appartementen beschikken over een eigen inpandige berging van ca. 8 m2 op de begane grond. Het penthouse beschikt over een separate berging buiten het hoofdgebouw. Ook heeft elke bewoner een eigen parkeerplaats onder de gedeelde carport en is er voldoende ruimte naast het complex voor een tweede auto en/of bezoek.

FASE 6 | Een dorps buurtje

Deze fase bestaat uit 6 tweekappers, 4 vrijstaande woningen en 4 vrije kavels. Samen gaan ze een buurtje vormen met een authentiek dorpse sfeer. De woningen staan er aan smalle straatjes, met hun gevels dicht aan de weg, omringd door een grote tuin.

Veel variatie
De woningen verschillen in architectuurstijl en materiaalgebruik, hebben vaak een hoge, puntige kap en vallen op door bijzondere toevoegingen in de gevels. De tuinen worden naar de straatkant afgeschermd met een hoge haag voor optimale privacy.

Gasloos, duurzaam en waardevast
Fase 6 is de eerste fase in De Tuin van Elden die we volledig gasloos gaan bouwen. De woningen in fase 6 krijgen dus geen gasaansluiting meer, maar worden in plaats daarvan uitgerust met een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning en een lucht-water-warmtepomp. Je nieuwe woning in De Tuin van Elden wordt daarmee toekomstbestendig, duurzaam, efficiënt én waardevast.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 269.000,- - € 875.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 119 m² t/m 206 m² Inhoud 436 m³ t/m 839 m³ Perceeloppervlakte 140 m² t/m 668 m² Start Verkoop 14-06-2019 Aantal kavels 14 Vrij 16 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Appartement, Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.