Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Arnhem 6842

De Tuin van Elden

6842 Arnhem

Omschrijving

Elden is misschien wel het best bewaarde geheim van Arnhem. Je zult er misschien niet zo snel doorheen rijden, omdat het niet op je pad ligt, maar dat maakt het dorp juist zo bijzonder én aantrekkelijk. Want in Elden heerst nog volop rust en ruimte, terwijl alles wat je nodig hebt om heerlijk te wonen en te leven op een steenworp afstand ligt. Ervaar het zelf en ontdek de unieke ligging van De...
Lees meer

Kenmerken

Koopaanneemsom € 269.000,- tot € 875.000,- Gebruiksoppervlakte 119 m² t/m 206 m² Inhoud 436 m³ t/m 839 m³ Perceeloppervlakte 140 m² t/m 668 m² Start Verkoop 29 juni 2018 Aantal kavels 14 Aantal Bouwtypes 3 Vrij 8 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Elden is misschien wel het best bewaarde geheim van Arnhem. Je zult er misschien niet zo snel doorheen rijden, omdat het niet op je pad ligt, maar dat maakt het dorp juist zo bijzonder én aantrekkelijk. Want in Elden heerst nog volop rust en ruimte, terwijl alles wat je nodig hebt om heerlijk te wonen en te leven op een steenworp afstand ligt. Ervaar het zelf en ontdek de unieke ligging van De Tuin van Elden.

Droom jij daar ook wel eens van? Wonen op een van de prachtigste plekken in Elden nabij Arnhem? In De Tuin van Elden kun je deze droom verwezenlijken! Dit bijzondere landgoed gelegen aan het monumentale Park Westerveld combineert het beste uit verleden en heden. Het ademt de landschappelijke sfeer van weleer, maar biedt je het luxe wooncomfort van nu.
De Tuin van Elden is een mooie uitbreiding van het dorp Elden. Een bijzonder gebied om te wonen en op te groeien.

De Tuin van Elden is een met zorg ontworpen plan wat bestaat uit met meerdere sfeergebieden. Een wandeling over de locatie geeft hiervan al een mooi beeld, Het Pruimenlaantje, zoals de Allegrolaan destijds werd genoemd, is merkbaar anders aan die van de woningen aan het Buurtje of Belvedere. Wel is op alle plekken in De Tuin van Elden variatie kenmerkend. Zo ook in weer fase 5!

In het noorden van fase 5 bevinden zich in beeldkwaliteitsplan-deelgebied Aan Het Park twee tot de verbeelding sprekende landgoedvilla’s met ruime kavels aan het water en uitzicht op het park. De overige woningen bevinden zich in beeldkwaliteitsplan-deelgebieden ‘Oprijlaan’ en ‘Landgoed ensemble’. Huize Oosterveld geldt als hoofdgebouw van genoemde ensembles. De stijl is de inspiratie geweest voor de diverse gemengde woningrijtjes en vrijstaande woningen, alles sluit hier in stijl op aan. Het straatbeeld is vriendelijk, met voordeuren gericht op de straat en voortuinen met lage hagen.
Overdracht Koopaanneemsom € 269.000,- - € 875.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 119 m² t/m 206 m² Inhoud 436 m³ t/m 839 m³ Perceeloppervlakte 140 m² t/m 668 m² Start Verkoop 29 juni 2018 Aantal kavels 14 Aantal Bouwtypes 3 Vrij 8 Woningtypen Woonhuis
 • Te koop
   in Arnhem 6842
  Prijs € 550.000,- tot € 875.000,- Status Beschikbaar
  Vrijstaande woningen
  Bekijk bouwnrs.
 • Te koop
   in Arnhem 6842
  Prijs € 269.000,- tot € 289.000,- Status Beschikbaar
  Tussenwoningen
  • Te koop
    in Arnhem 6842
   Prijs € 335.000,- tot € 399.000,- Status Beschikbaar
   Hoekwoningen

   Doorsturen

   Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
   Uw gegevens
   Gegevens ontvanger
   Opmerkingen

   Contact

   Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
   Persoonsgegevens
   Adresgegevens
   Contactgegevens
   Opmerkingen
   Privacy
   Ik ga akkoord met de privacyverklaring

   Persoonsgegevens

   Contactgegevens

   Privacy
   Ik ga akkoord met de privacyverklaring

   Nieuwbouw inschrijven

   Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

   Brochure

   Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

   Contact

   Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

   Doorsturen

   Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.