Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Arnhem 6812 DB

Villa de Rijn

6812 DB Arnhem

Omschrijving

Villa de Rijn

Een Landmark aan het water met een adembenemend uitzicht

Wonen in Arnhem geeft u ruimte en rust of juist reuring op de momenten dat u dit wilt. Het ‘Haagje van het oosten’, zoals deze stad ook wel wordt genoemd, heeft een elitaire uitstraling met een rijke historie. Met het oog op uw toekomstig woongenot, bouwen wij op één van de mooiste locaties langs de...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 1.200.000,- tot € 1.700.000,- Gebruiksoppervlakte 175 m² t/m 200 m² Inhoud 550 m³ t/m 650 m³ Aantal kavels 4 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2
Lees meer

Omschrijving

Villa de Rijn

Een Landmark aan het water met een adembenemend uitzicht

Wonen in Arnhem geeft u ruimte en rust of juist reuring op de momenten dat u dit wilt. Het ‘Haagje van het oosten’, zoals deze stad ook wel wordt genoemd, heeft een elitaire uitstraling met een rijke historie. Met het oog op uw toekomstig woongenot, bouwen wij op één van de mooiste locaties langs de Rijn het royale en luxe appartementencomplex Villa De Rijn. Uw uitzicht wordt een levendig panorama dat zijn weerga niet kent. Hier te wonen, staat garant voor een dagelijks nieuwe beleving!


Centraal gesitueerd
Een natuurrijke omgeving met alle wenselijke voorzieningen

Uw schitterende appartement staat aan de fraaie en rustige Hulkesteinseweg in Arnhem Noord. De toegangsweg is een brede fietsstraat waar auto’s te gast zijn. Deze autoluwe weg wordt overwegend gebruikt door bestemmingsverkeer. De binnenstad is op loopafstand en biedt een aantrekkelijke schakering aan trendy conceptstores en gevestigde winkelnamen. Arnhem kent elke denkbare voorziening die past bij een stad van dit formaat. Dat de rich and famous hier al eeuwenlang hun vertier zoeken, is te danken aan een unieke combinatie van knusse dorpskernen en riante buitenplaatsen.


Kiezen is delen
Vier ‘State Of The Art’ appartementen duurzaam gebouwd

Villa De Rijn ademt rust, ruimte en comfort. Dat ervaart u binnen de ruime afmeting van het Tuinappartement met een woonoppervlak van ca. 175 m² en een appartementbreed terras van 60 m2. Zoekt u het graag hogerop, dan valt uw keuze mogelijk op één van de drie Rijnzicht-appartementen met maar liefst 200 m² woonoppervlak en een overdekt terras van ca. 25 m². Alle appartementen zijn voorzien van een royale living met open keuken, twee grote slaapkamers, een riante badkamer en een werkkamer. In een vroeg stadium van de bouw heeft u nog invloed op de indeling en afwerking. U installeert naar eigen keuze of maakt gebruik van onze projectspecialisten.


Fraaie architectuur
Modern wonen met een historisch mooi uitzicht

Het complex met de witgekeimde gevels en speelse houtaccenten oogt modern maar voegt zich naadloos tussen natuur en aanlendende villa’s. De grote glaspartijen welke doorlopen van het Oosten via het Zuiden naar de Westzijde van uw appartement, bieden een subliem uitzicht over de rivier en haar uiterwaarden. Dit geeft u beslist een gevoel van ultieme vrijheid. In de onderbouw van het complex bevindt zich een ruime berging voor elk appartement. Het complex voorziet in acht parkeerplaatsen waarvan er twee zijn inbegrepen bij de aankoop van elk appartement. Het plaatsten van een laadpaal voor hybride voertuigen behoort tot de opties. Het terrein wordt omsloten met een toegangshek dat door bewoners op afstand is te openen. Vanzelfsprekend wordt uw appartement duurzaam en energiezuinig opgeleverd.


De appartementen

Villa De Rijn bestaat uit vier Luxueuze en royale appartementen met een adembenemend uitzicht over de rivier De Rijn. Dit onder architectuur te bouwen kleinschalige complex is ontworpen met toepassing van uiterst duurzame materialen voor ecologisch verantwoord, comfortabel en modern wonen.

De appartementen bevinden zich op verschillende niveaus en zijn voor de bewoners zeer efficiënt toegankelijk. Boven een fraai liggend tuinappartement met een groot eigen terras van 60 m², bevinden zich nog drie bijzonder ruime appartementen met een gelijkwaardige indeling en een buitenruimte van 25 m2. De appartementen kunnen naar eigen keuze worden afgewerkt of onder begeleiding van onze projectspecialisten. Alle terrassen zijn gesitueerd op het Zuiden.


Tuinappartement

Met een keuze voor het tuinappartement, beschikt u over ruim 175 m² woonoppervlak dat met buiten wordt verbonden door een uitzonderlijk groot terras van 60 m2. De royale tuin wordt omgeven door een fraai aangelegde buitenplaats met aan de rivier een zonnedek over de gehele breedte van het perceel voor gemeenschappelijk gebruik.

Bij binnenkomst geeft een ruime hal toegang tot de Master bedroom welke is voorzien van een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet. Ook de tweede slaapkamer heeft de beschikking over een eigen douche en is het toilet bereikbaar via de hal. Aan de andere zijde van de hal bevindt zich een ruime werkkamer. Bij het betreden van de living begint het feest van de visuele vrijheid. De royale zitruimte en de open keuken worden omgeven door een schitterende glaspartij met adembenemend uitzicht. Een riante schuifpui geeft toegang tot een heerlijk groot terras voor ultiem genieten.

Rijnzicht appartementen

De drie Rijnzicht appartementen bieden elk 200 m² woongenot. De bovenste twee niveaus zijn bereikbaar per trap of met de lift. Bij gebruik van de lift, stapt u direct in de hal van uw appartement.

De bijzonder grote hal geeft toegang tot de Master bedroom welk is voorzien van een eigen badkamer met ligbad, douche en toilet. Aansluitend is er een riante Walk-In closet. Aangrenzend bevindt zich een ruime werkkamer welke via de centrale hal bereikbaar is. Ook de tweede slaapkamer heeft de beschikking over een eigen douche en is het toilet toegankelijk via de hal. Bij het betreden van de extra ruime Living met grote open keuken wordt de aandacht direct getrokken naar de natuurlijke verbinding met een overdekt terras van ca. 25 m². De schitterende glaspartij met ongeëvenaard uitzicht geeft op twee manieren toegang tot het aantrekkelijke terras.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 1.200.000,- - € 1.700.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 175 m² t/m 200 m² Inhoud 550 m³ t/m 650 m³ Aantal kavels 4 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2
Route van naar , 6812 DB Arnhem

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

  Brochure

  Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

  Contact

  Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.