Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Arnhem 6811 HG

Eusebiusplein 39-46

6811 HG Arnhem

Omschrijving

8 ROYALE STADSAPPARTEMENTEN OP EEN GEWELDIGE PLEK

Arnhem is geweldig. Met zijn gezellige winkelstraten, bruisende uitgaansleven, levendige parken en kunst en cultuur op bijna elke straathoek. Alles wat wonen in de stad zo geweldig maakt, vind je op loopafstand van Eusebiusplein. De weekmarkt, Rozet, Focus Filmtheater, Musis en het Stadstheater bijvoorbeeld. Maar ook de zeven straatjes...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 450.000,- tot € 590.000,- Gebruiksoppervlakte 153 m² t/m 158 m² Inhoud 438 m³ t/m 456 m³ Aantal kavels 8 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Appartement
Lees meer

Omschrijving

8 ROYALE STADSAPPARTEMENTEN OP EEN GEWELDIGE PLEK

Arnhem is geweldig. Met zijn gezellige winkelstraten, bruisende uitgaansleven, levendige parken en kunst en cultuur op bijna elke straathoek. Alles wat wonen in de stad zo geweldig maakt, vind je op loopafstand van Eusebiusplein. De weekmarkt, Rozet, Focus Filmtheater, Musis en het Stadstheater bijvoorbeeld. Maar ook de zeven straatjes met bijzondere winkeltjes, cafeetjes en geweldige restaurants. En ook in de binnenstad zelf kun je eindeloos shoppen, borrelen en uitgaan. Arnhem leeft en is een geweldige stad om te wonen.

Benieuwd hoe het voelt om tussen al dat moois te kunnen wonen? Dan is Eusebiusplein echt iets voor jou. Kies voor één van de acht royale stadsappartementen met eigen parkeerplaats en leef en beleef de stad op jouw manier. Hier woon je straks wel heel erg centraal.

DE APPARTEMENTEN EN PENTHOUSES
Wil jij ruim en comfortabel wonen in de stad? Dan voel je je meteen thuis in Eusebiusplein. De appartementen met balkon hebben een woonoppervlakte van ca. 150 m². Als extra is er een berging en parkeerplaats voor je gereserveerd. Je hebt de keuze uit drie- of vierkamerappartementen met naar wens een dubbele badkamer en een buitenruimte van circa 12 m². Of laat je verleiden door één van de twee penthouses met de mogelijkheid om je eigen dakterras te realiseren?

Appartement Type A
De vier appartementen van dit type hebben een woonoppervlak van maar liefst 153 m² en een buitenruimte van circa 11 m². Ze hebben drie slaapkamers, waarvan de grootste slaapkamer ruim 16 m² meet met een ruime walk-in closet. De royale badkamer in dit appartement grenst aan de master bedroom. De woonkamer met open keuken is riant en licht en geeft toegang tot het balkon op het zuidwesten. De keuken is aan de straatzijde gesitueerd en heeft een Frans balkon van glas, met openslaande deuren. Vanuit de hal heeft u toegang tot de drie slaapkamers en badkamer. Ook is er een berging met aansluitingen voor wasmachine en droger.

Penthouse Type A
Op de bovenste verdieping van Eusebiusplein bevindt zich het penthouse van Type A. De indeling van dit appartement is gelijk aan de appartementen op de eerste drie woonlagen, maar heeft als extra de mogelijkheid van een dakterras. De trap naar dit terras bevindt zich in de woonkamer en een grote lichtstraat zorgt voor extra lichtinval in de woonkamer.

Appartement Type B
De vier appartementen van Type B zijn net even groter dan die van Type A. In deze appartementen is gekozen voor twee grote slaapkamers, waarvan de master bedroom maar liefst 25 m² groot is. In de hal bevindt zich een aparte ruimte voor wasmachine en droger. De zeer royale woonkamer biedt volop indelingsmogelijkheden. En in de open keuken zou een kookeiland zeker niet misstaan. Het balkon van op het zuidwesten is een heerlijke plek voor een kop koffie in de ochtend of een glas wijn later op de dag.

Penthouse Type B
Het penthouse van Type B is in de basis gelijk aan de drie appartementen van dit type op de andere woonlagen. Wil je dit appartement extra bijzonder maken? Kies dan voor een dakterras. De trap die toegang geeft tot dit bijzonder plekje in de stad bevindt zich in de hal. Dankzij de lichtstraat baadt deze ruimte in het licht en geeft zo een geweldige entree aan je penthouse.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 450.000,- - € 590.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 153 m² t/m 158 m² Inhoud 438 m³ t/m 456 m³ Aantal kavels 8 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Appartement
Route van naar , 6811 HG Arnhem

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.