Willemsen makelaars

Jansplaats 29
6811 GB Arnhem
Tel: 026-4452751
info@willemsen.nl
Eimers Eiland Koopaanneemsom € 499.000,- tot € 499.000,-
 in Arnhem 6832 GS

Omschrijving

Wonen op een schiereiland
EimersEiland is een schiereiland in de Immerlooplas in Arnhem-Zuid, vlak naast de wijk Eimersweide. Hier woon je bijna volledig omringd door water. Midden in de natuur, maar met alle voorzieningen in de buurt zoals de winkelcentra Kronenburg en De Drieslag. Maar ook Sportcentrum De Grote Koppel, het Gelredome en natuurlijk de Arnhemse binnenstad op slechts 10 minuten fietsafstand. Scholen en sportclubs zijn allemaal vlakbij.
Op EimersEiland komen complete en betaalbare appartementen en hoek- en tussenwoningen. De meeste met uitzicht op het water. 

Voor echte levensgenieters
Als je wilt wonen op een eiland, moet je wel een beetje eigenwijs zijn. Eilanders zijn nu eenmaal anders dan anders. Het zijn echte levensgenieters die houden van rust, maar ook van een comfortabele plek waar het ongedwongen wonen is. Met volop speelruimte voor de kinderen en een zee aan leefruimte op de rand van stad en land. Want juist dát is de charme van wonen op een eiland.

Blijf op de hoogte
Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief en ga alvast sfeerproeven op de locatie. Wij weten zeker dat je verrast zult zijn. Stel je toch eens voor dat je straks op deze geweldige plek kunt wonen…
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 499.000,- - € 499.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 172 m² Inhoud 430 m³ Aantal kavels 65 Vrij 1 Woningtypen Appartement, Woonhuis