Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Arnhem 6821 JT

Silhouet Arnhem

6821 JT Arnhem

Omschrijving

Op één van de mooiste plekken van Arnhem, zullen zes moderne villa’s hoog boven de stad verrijzen. Silhouet, een zeer tot de verbeelding sprekende enclave aan de rand van park Sonsbeek. Vanwege de ligging op nagenoeg het hoogste puntje van Arnhem mag Silhouet letterlijk ‘top’ genoemd worden. DAT architecten benut in zijn ontwerp alle mogelijkheden die recht doen aan deze bijzondere plek. Vanaf de...
Lees meer

Kenmerken

Koopaanneemsom € 820.000,- tot € 880.000,- Gebruiksoppervlakte 210 m² Inhoud 902 m³ Perceeloppervlakte 825 m² t/m 1283 m² Start Verkoop 26 maart 2017 Aantal kavels 6 Aantal Bouwtypes 1 Vrij 0 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Kaart

Route van naar , 6821 JT Arnhem

Omschrijving

Op één van de mooiste plekken van Arnhem, zullen zes moderne villa’s hoog boven de stad verrijzen. Silhouet, een zeer tot de verbeelding sprekende enclave aan de rand van park Sonsbeek. Vanwege de ligging op nagenoeg het hoogste puntje van Arnhem mag Silhouet letterlijk ‘top’ genoemd worden. DAT architecten benut in zijn ontwerp alle mogelijkheden die recht doen aan deze bijzondere plek. Vanaf de weg zijn alleen de contouren van de monumentale bomen te zien, een voorbijganger mag slechts raden wat erachter schuil gaat. Maar eenmaal op de plek, dan is het licht en de ruimte overweldigend. Arnhem ligt letterlijk aan je voeten en toekomstige bewoners zitten op de eerste rang. Elke dag weer.

In Silhouet komen zes vrijstaande, onder architectuur gebouwde villa's. De 2-laagse moderne en ruime villa's, circa 210m² woonoppervlakte, hebben veel privacy en ruimte. De woningen krijgen op de verdieping vier tot zes kamers en twee badkamers, waardoor eenvoudig een verdieping of vleugel voor ouders, kinderen of werk gerealiseerd kan worden. Het meest indrukwekkend in het ontwerp is het spel met licht en ruimte. De hoge plafonds werken mooi samen met de grote glaspartijen in de gevel. Alles heeft een hoog afwerkingsniveau. Parkeren kan in de garage of op eigen terrein.

DAT architecten heeft zijn heldere visie in het ontwerp vertaald naar een onderscheidende moderne niet ‘Arnhemse’ architectuur. Hoewel elke villa optimale privacy biedt, is de sfeer open en transparant. Met veel glas gericht op overweldigend groen, monumentale bomen waaronder de Magnolia. Dit ‘levende schilderij’ is in elke villa het uitgangspunt. Vanzelfsprekend wordt de toekomstige bewoner gelegenheid geboden om invulling te geven aan individuele wensen.

Silhouet ligt op een ideale locatie aan de Braamweg 1 in Arnhem. Verscholen achter een groen décor maar in een levendige omgeving. Met de auto ben je zo de stad uit en heb je een goede aansluiting op twee belangrijke snelwegen, de A12 en A50. Op de fiets ben je in een paar minuten in hartje centrum, of bij één van de vele (middelbare) scholen. Voor een rondje joggen of de hond uitlaten hoef je alleen maar de weg over te steken en park Sonsbeek in te gaan. Arnhem heeft een bloeiende sportcultuur met vele verenigingen. In de buurt vind je voetbal-, hockey- en tennisverenigingen, maar ook de oudste – en volgens velen de mooiste – golfbaan van Nederland ligt op een steenworp afstand.
Overdracht Koopaanneemsom € 820.000,- - € 880.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 210 m² Inhoud 902 m³ Perceeloppervlakte 825 m² t/m 1283 m² Start Verkoop 26 maart 2017 Aantal kavels 6 Aantal Bouwtypes 1 Vrij 0 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 6821 JT Arnhem

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.