Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Arnhem 6846

Zuydereiland

6846 Arnhem

Omschrijving

Iedere donderdagmiddag van 16.00 tot 17.30 uur is ons informatiehuis op het Zuydereiland aan de Minervasingel te Arnhem geopend!

Op Zuydereiland worden 19 bijzondere, water gerelateerde kubistische woningen gebouwd met een modulaire opbouw. Aangeboden van compact tot zeer ruim. De basiswoning krijgt twee of drie bouwlagen van circa 145 m². Deze is modulair uit te breiden of aan te...
Lees meer

Kenmerken

Koopaanneemsom € 365,- tot € 545.000,- Gebruiksoppervlakte 146 m² t/m 202 m² Inhoud 550 m³ t/m 730 m³ Perceeloppervlakte 227 m² t/m 601 m² Start Verkoop 17 november 2016 Aantal kavels 19 Aantal Bouwtypes 4 Vrij 8 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Kaart

Route van naar , 6846 Arnhem

Omschrijving

Iedere donderdagmiddag van 16.00 tot 17.30 uur is ons informatiehuis op het Zuydereiland aan de Minervasingel te Arnhem geopend!

Op Zuydereiland worden 19 bijzondere, water gerelateerde kubistische woningen gebouwd met een modulaire opbouw. Aangeboden van compact tot zeer ruim. De basiswoning krijgt twee of drie bouwlagen van circa 145 m². Deze is modulair uit te breiden of aan te passen.
De woningen zijn inclusief een oprijlaan met plaats voor twee auto's, een luxe inbouwkeuken, en een riant vlonder direct aan het water met uitzicht over het water en groen.

Wat is jouw ideale thuis? Dankzij de kubistische architectuur van Zuydereiland stel je het simpelweg samen. Dakterras of balkon? Een zolder of volledige extra woonlaag? Voeg modules toe, laat ze weg, plaats ze op de juiste plek. Zo creëer je zelf de perfecte woonplek in de meest eigentijdse wijk van Arnhem. Met de ruimte van een vrijstaand huis en de rust van wonen aan de plas. Voel je thuis in de gevarieerde eenheid van Zuydereiland.

Wonen op een eiland met uitzicht over de Schuytse Laak? Dan bent u bij het Zuydereiland op het juiste adres! Aan de rand van Arnhem, maar toch binnen tien minuten van het centrum, liggen De Eilanden. Op één van de twee wooneilanden, het Zuydereiland, ontwikkelt Heilijgers 19 gevarieerde geschakelde woningen. De Schuytse Laak ligt in het zuidoostelijke deel van Schuytgraaf in Arnhem.

Het Zuydereiland is bijzonder gelegen. Tussen Park Lingezegen, het Betuwse platteland en de uiterwaarden van Driel biedt de omgeving wandel- en fietsroutes voor een heerlijke dag in de natuur. Het Zuidereiland ligt ook op korte afstand van alle gemakken zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten.
Overdracht Koopaanneemsom € 365,- - € 545.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 146 m² t/m 202 m² Inhoud 550 m³ t/m 730 m³ Perceeloppervlakte 227 m² t/m 601 m² Start Verkoop 17 november 2016 Aantal kavels 19 Aantal Bouwtypes 4 Vrij 8 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 6846 Arnhem

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.