Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Florijnweg 9 in Velp 6883 JN

Florijnweg 9

6883 JN Velp
Huurprijs € 14.700,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Te huur

Op bedrijventerrein ''De Beemd'' in Velp een unieke kantoor/bedrijfsruimte op de eerste verdieping. De totale gebruiksoppervlakte van het te huur aangeboden gedeelte is circa 261 m². Bij de huurprijs zijn vijf parkeerplaatsen inbegrepen, op het verharde buitenterrein. Door de ligging direct naast de uiterwaarden is vanaf de eerste verdieping prachtig uitzicht en veel rust...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 261 m² In units vanaf 261 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Te huur

Op bedrijventerrein ''De Beemd'' in Velp een unieke kantoor/bedrijfsruimte op de eerste verdieping. De totale gebruiksoppervlakte van het te huur aangeboden gedeelte is circa 261 m². Bij de huurprijs zijn vijf parkeerplaatsen inbegrepen, op het verharde buitenterrein. Door de ligging direct naast de uiterwaarden is vanaf de eerste verdieping prachtig uitzicht en veel rust rondom het gebouw, de snelwegen A12 en A348 zijn op slechts enkele honderden meters gelegen. Het object is direct te betrekken en kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden.

Ligging/bereikbaarheid:
Het object is gelegen op een bedrijventerrein De Beemd in Velp. In de nabije omgeving van het pand bevinden zich meerdere bedrijven, waaronder o.a. autobedrijven, klusbedrijven en productiebedrijven. Het bedrijventerrein grenst aan de snelweg A348 vanaf deze weg zijn de A12, A15 en A50 gemakkelijk te bereiken. Er is een bushalte op loopafstand (circa 10 minuten).

Indeling:
Het buitenterrein waar de parkeerplaatsen bevinden is afsluitbaar. De entree wordt gedeeld met het bedrijf dat op de begane grond gevestigd is (een reclame bureau). Entree, trappenhuis naar eerste verdieping.
Eerste verdieping: grote multifunctionele ruimte welke onder andere geschikt is als kantoor en/of vergaderruimte en beschikt over een ronde erker en pantry. Momenteel bestaat de ruimte uit twee delen door middel van een systeemwand echter kan gemakkelijk één ruimte of juist meerdere kleine ruimtes gecreëerd worden. Op de eerste verdieping zal in overleg met de huurder een toiletgroep gerealiseerd worden.

Kerngegevens:
- Kantoorruimte: ca. 261 m²
- Royaal afgesloten buitenterrein met vijf parkeerplaatsen.

Kadastrale bekend als:
Gemeente: Velp (GLD)
Sectie: C
Nummer: 1483

Opleveringsniveau o.a. voorzien van:
- Sanitaire voorzieningen;
- Kantoorruimte v.v. tapijtvloer;
- Pantry;
- Vijf parkeerplaatsen.

Bestemmingsplan: bedrijven in de categorieën tot en met 4.2.

Aanvaarding:
Op korte termijn mogelijk.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 14.700,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2000 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 261 m² Perceeloppervlakte 1285 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 5 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 261 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed, uitstekend Onderhoud buiten goed, uitstekend Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
261 m²
In units vanaf
261 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Luchtbehandeling
Airco
Verzamelgebouw
Receptie

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.