Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
De Houtakker in Bemmel 6681 CW

de Houtakker

6681 CW Bemmel
Koopprijs € 124.500,- v.o.n. Beschikbaar

Omschrijving

BEMMEL BUSINESS CENTER
Wij hebben het genoegen u op bedrijventerrein Houtakker II, diverse onder architectuur ontwikkelde units, in een uiterst representatief en modern bedrijfsverzamelgebouw aan te mogen bieden. Het bedrijfsverzamelgebouw zal worden ontwikkeld op bedrijvenpark Houtakker II in de gemeente Lingewaard. "Bemmel Business Center", zoals het bedrijfsverzamelgebouw gaat heten,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 211 m² In units vanaf 141 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

BEMMEL BUSINESS CENTER
Wij hebben het genoegen u op bedrijventerrein Houtakker II, diverse onder architectuur ontwikkelde units, in een uiterst representatief en modern bedrijfsverzamelgebouw aan te mogen bieden. Het bedrijfsverzamelgebouw zal worden ontwikkeld op bedrijvenpark Houtakker II in de gemeente Lingewaard. "Bemmel Business Center", zoals het bedrijfsverzamelgebouw gaat heten, bestaat uit veertien (14) hoogwaardige, zelfstandige, multifunctionele Business Units van uiteenlopende metrages die zowel te koop als te huur zijn. De units hebben een bruto vloeroppervlakte van respectievelijk circa 141 m2, circa 179 m2, 187 m2 en circa 287 m2 verdeeld over twee bouwlagen, zijn flexibel indeelbaar en het is mogelijk de Business Units onderling te koppelen. Hierdoor kunt u dus een grotere Business Unit realiseren. Bemmel Business Center is gelegen op een ruim perceel van circa 3.000 m2 en in totaal zijn er 31 parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein. Het hoogwaardige materiaalgebruik en de moderne uitstraling geven een absolute meerwaarde aan het project en zorgen voor een zeer professionele uitstraling van uw onderneming.

Met haar ligging, tussen Arnhem en Nijmegen, direct aan de snelweg A15 en de in de directe nabijheid gelegen mogelijkheden voor vervoer over weg, water en spoor, ligt bedrijvenpark Houtakker II zeer strategisch. De bereikbaarheid van Houtakker II (en daarmee de bereikbaarheid van Bemmel Business Center) is zeer goed. In de nabije omgeving zijn er verschillende bushaltes en in de spits is er vier keer per uur een busverbinding (Rijnwaalsprinter) met Nijmegen en Arnhem. Bedrijvenpark Houtakker II ligt direct aan de op- en afritten van de Rijksweg A15. Steden als Nijmegen en Arnhem zijn binnen 10 tot 15 minuten reistijd bereikbaar. Inmiddels zijn veel hoogwaardige bedrijven in de sectoren industrie, handel en logistiek reeds op het bedrijventerrein gevestigd, waaronder Rent-All/Fairlight, Brezan, Iwan Hegeman Autobedrijf, Transportbedrijf Derks, etc. Op bedrijventerrein Houtakker II is een actieve ondernemingsvereniging opgericht, waardoor de belangen van de diverse bedrijven optimaal worden behartigd, het werkklimaat zo optimaal mogelijk wordt gemaakt en de beveiliging op een goed niveau is.

De casco units hebben een vrije hoogte van circa 7 m1 en een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2. De begane grond vloeren zijn uitgevoerd in glad afgewerkt gewapend monoliet beton. De hoogwaardig betonnen
prefab-kanaalplaatverdiepingsvloeren hebben een maximaal toelaatbare belasting van 250 kg/m2.

De draagconstructie is uitgevoerd in staal en zal worden voorzien van een dekkende laag. De gevels bestaan uit een geïsoleerde metalen gevelbeplating en metselwerk in kleur met een isolatiewaarde van Rc > 4,5 m2K/W. Bij de meeste units is er een elektrisch bedienbare overheaddeur aanwezig.

De kozijnen, ramen en puien in de buitengevel zijn uitgevoerd in aluminium, voorzien van isolerende beglazing en het bijbehorende hang- en sluitwerk heeft een weerstandsklasse van minimaal 2. Verder is er een houten trap naar de verdieping en een toilet op de begane grond.

Het dak zal worden uitgevoerd met geïsoleerde sandwichpanelen waar een laag kunststof dakbedekking op wordt aangebracht. De isolatiewaarde van het dak zal minimaal Rc> 6.0 m2 K/W zal bedragen. De binnenwanden tussen de diverse units worden uitgevoerd in prefab betonnen wanden.
De buitenwanden worden uitgevoerd deels in stalen sandwichpanelen en deels in metselwerk. Verder zal bij iedere unit een meterkast worden aangebracht afgezekerd met 3 x 25A op basis van de vigerende eisen van de nutsbedrijven. De waterleiding zal ook worden aangebracht tot in de meterkast. Afhankelijk van de gebruiksfunctie en definitieve EPC-berekening kan het gebouw worden voorzien van een zonnestroomsysteem met zonnepanelen. De plaatsing van het zonnestroomsysteem is optioneel en de kosten hiervan komen voor rekening van koper.

Voor wat betreft de installaties het volgende. Voor telecommunicatie, CAI en alarm worden geen voorzieningen gerealiseerd maar deze zijn optioneel realiseerbaar. Het terrein om de units zal worden voorzien van een bestrating met betonklinkers.

Er zijn een 4-tal type units, te weten:
1. Hoekunit L (Business Unit One en Eight) zijn prachtige multifunctionele Business Units die vooral geschikt zijn als kantoor- en/of showroomruimte. Deze Business Units zijn het aangezicht van Bemmel Business Center en gelegen op de hoek van het perceel, waardoor deze zeer zichtbaar zijn vanaf de weg. De gevel is opgetrokken uit metselwerk en voorzien van prachtige raampartijen welke deels te open zijn. De hoofdentree is geaccentueerd met een prachtige lichte afwerking, waardoor de entree naar voren komt. Beide units hebben op de begane grond openslaande deuren en zijn niet voorzien van een overheaddeur. Mocht u behoefte hebben aan wat extra opslagruimte dan is het mogelijk deze unit te combineren met één of meerdere Tussenunits M.

- Hoekunit
- Circa 287 m2
- Vrij hoogte circa 3,5 m1 per bouwlaag
- Flexibel indeelbaar
-Showroommogelijkheden
- 4/5 parkeerplaatsen
- Koopsom : op aanvraag
- Huurprijs vanaf € 20.250 euro per jaar, ex BTW, ex servicekosten

2.Hoekunit M (Business Unit Seven en Fourteen) zijn iets groter (circa 187 m2 verdeeld over twee verdiepingen) dan de Tussenunit M (179 m2 verdeeld over twee lagen) en voorzien van ramen in de zijgevel. Hierdoor hebben de Hoekunits M meer lichtinval dan de Tussenunits M. De gevel wordt gemaakt van geïsoleerde gevelbeplating en is zowel op de begane grond als de verdieping voorzien van meerdere raampartijen. Deze Hoekunits M zijn een uitstekend alternatief voor Hoekunit L, indien u wel de voordelen wenst van een hoekunit, maar geen showroomruimte nodig hebt.

- Hoekunit
- Circa 187 m2
- Vrij hoogte circa 3,5 m1 per bouwlaag
- Grote raampartijen (veel lichtinval)
- Flexibel indeelbaar
- 2 parkeerplaatsen
- Koopsom vanaf € 174.500,- vrij op naam, ex BTW
- Huurprijs vanaf € 12.500 per jaar, ex BTW, ex servicekosten

3.Tussenunit M (Business Unit Two, Three, Four, Five, Nine, Ten, Eleven, Twelve) is een unittype dat wij speciaal hebben ontwikkeld voor het MKB dat zowel wat bedrijfs- en opslagruimte nodig heeft als kantoor- en spreekruimte. Met een vloeroppervlakte ongeveer 179 m2 verdeeld over twee verdiepingen, zijn de units werkelijk multifunctioneel en uitermate geschikt voor allerlei typen bedrijven. De units zijn circa 7 meter breed en 12,50 meter diep.
Vaak creëert met op de begane grond opslag-, werk-, en/of praktijkruimte en de natte groepen en op de verdieping kantoor- en spreekruimte. Het is goed mogelijk lichtkoepels aan te brengen waardoor ook achter in het pand voldoende daglicht binnenkomt.

- Tussenunit
- Circa 179 m2
- Vrij hoogte circa 3,5 m1 per bouwlaag
- Flexibel indeelbaar
- 2 parkeerplaatsen
- Koopsom vanaf € 157.500,- vrij op naam, ex BTW
- Huurprijs vanaf € 11.250 per jaar, ex BTW, ex servicekosten

4.Tussenunit S (Business Unit Six en Thirteen) is met circa 141 m2 verdeeld over twee verdiepingen het kleinste unittype dat wij hebben ontwikkeld. Deze Business Units zijn circa 5,50 meter breed en 12,50 meter diep, maar zijn verder geheel vergelijkbaar met Tussenunit M.

- Tussenunit
- Circa 141 m2
- Vrij hoogte circa 3,5 m1 per bouwlaag
- Flexibel indeelbaar
- 1 parkeerplaatsen
- Koopsom vanaf € 124.500,- vrij op naam, ex BTW
- Huurprijs vanaf € 8.900 per jaar, ex BTW, ex servicekosten

UnitType Grootte (m2) Parkeren Koopsom Huurprijs per jaar ex BTW

1 Hoekunit 287 m2 (2 x 143,6 m2) 4 of 5 Verkocht € 20.250
2 Hoekunit 187 m2 (2 x 93,4 m2) 2 € 174.500 € 12.500
3 Tussenunit 179 m2 (2 x 89,6 m2) 2 € 157.500 € 11.250
4 Tussenunit S 141 m2 (2 x 70,4 m2) 1 € 124.500 € 8.900

(alle maten zijn circa maten)

De prijzen zijn vrij op naam, te vermeerderen met BTW.

De units zijn desgewenst ook te huur. Huurprijzen zie hierboven.

Nieuwsgierig geworden? Voor nadere informatie, vragen over meerwerk en/of een uitgebreide brochure aanvragen, neemt u dan vrijblijvend contact met 1 van de onderstaande makelaars/adviseurs:

Willemsen Makelaars, Arthur Wilbers 06-10950115 of a.wilbers@willemsen.nl

Kleinmaeks & Nijdam B.V., drs. Marco van Kesteren 0318-240330 of info@kleinmaeksennijdam.nl

Waalveste Vastgoed, Tony Bouten 06-42191019 of tony@waalveste.nl
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 124.500,- vrij op naam Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2019 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 211 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Vrije hoogte 700 cm Oppervlakte kantoorruimte 70 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 31 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 141 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer
Oppervlakte
141 m²
In units vanaf
141 m²
Vrije hoogte
700 cm
Vloerbelasting
1500 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
70 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.